- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
Oyyy hayirli olsun oksiSaol sweet
Benim favori şipşak tarifim tavuklu p...v oslem :)) hem salata hem kavun bana biraz tuhaf geldi kırılma daKissslarrr!
Birazdan markete gideceğim.
Misafirim 3 gibi gelecekmiş.
Başsağlığına geliyor.
Aydindan geliyor 2 saatlik yoldan.
Sizce ne ikram etsem çok kararsız kaldım.
Daha erken gelseydi pide ,salata,kavun düşünüyordum ama.
Sizce ayıp olur mu?
Bence gayet uygunKissslarrr!
Birazdan markete gideceğim.
Misafirim 3 gibi gelecekmiş.
Başsağlığına geliyor.
Aydindan geliyor 2 saatlik yoldan.
Sizce ne ikram etsem çok kararsız kaldım.
Daha erken gelseydi pide ,salata,kavun düşünüyordum ama.
Sizce ayıp olur mu?
Aynen msjlari silmesi kendili hatali gorup şikayet edilirim korkusindan galibaAy düşünemiyorum o an nasıl korktuğunu. Mesajları silmesi de hiç hoş değil
Saol minikom inşallah bu defa sağlıkla gelirOyyy hayirli olsun oksisağlıcakla al kucağına
Benim favori şipşak tarifim tavuklu p...v oslem :)) hem salata hem kavun bana biraz tuhaf geldi kırılma dauzaktan da geliyormuş daha doyurucu bişey olsa mi dedim
Aynen ama ne olursa olsun silmesin benim gözümde iyi bi intiba bırakmadı silerek. Tamam yanlış olmuş olabilir yaniAynen msjlari silmesi kendili hatali gorup şikayet edilirim korkusindan galiba
İnşallah doğum tavsiyeleri veririz ,sende bebene şunu mu yapayım bunu alayım dertlerini dinlerizSaol minikom inşallah bu defa sağlıkla gelir
Amiin o günleri görelim sizi bıktırayımİnşallah doğum tavsiyeleri veririz ,sende bebene şunu mu yapayım bunu alayım dertlerini dinleriz
Yeter ki o günler gelsin biz bikmayizAmiin o günleri görelim sizi bıktırayım
kıymalı pide daa!Benim favori şipşak tarifim tavuklu p...v oslem :)) hem salata hem kavun bana biraz tuhaf geldi kırılma dauzaktan da geliyormuş daha doyurucu bişey olsa mi dedim
Ben burda ikizlerle kafam allak bullak oluyor insanlık hali tabiki ama işte kendide bi anne aynı seyler kendine yazilsaydi o nasıl hissederdi msjlari silmesi onu şikayet ederim diye düşünmesi başka açıklaması olamazAy düşünemiyorum o an nasıl korktuğunu. Mesajları silmesi de hiç hoş değil
Yap benceinsanın kendinden daha önemli hiçbişey yokönce zayıflıyoruz sonrada bakımlanıyoruz.
kızıl bende olmuştum ilk evlendiğim sene severim kızılı ama biraz bakımı zor gerçi sarının öyle bide çok akar kızıl
ne havlular batırmıştım
bak şimdi aklıma soktun bu sene kızılmı yaptırsam acaba
Çok kötü yaa benimde elim ayağım bosalirdi. Geçmiş olsun. Sen konuş bence yine de mesaj silme oldu bu durum beni rahatsız etti. Daha dikkatli olmanız gerekir vsGünaydın kızlar
Küçük çaplı bi kalp krizi gecirecektim nerdeyse elim tüm vucudum uyuştu kaldim öyle
Kızımin öğretmeni msj atti
X hastamı nesi var yazmış
Bende daha öncede böyle msj atmisti kızım wc oldugunda kivraniyormus evden baska bi yere yapmıyor okulda yapmaya alıştı çok şükür
Acaba yine utanıyor olabilirmi sabah iyiydi yazdım
Teneffüste beni aramasini soylermisiniz yazdım
10dk sonra yazmış neden utanacak anlamadim
Bugün 3 saat İngilizce dersimiz olacak x hazırlayıp okula getirirmisiniz kaçırmasın dersi yazmış o ara beni düşünün öldüm bütün kötü senaryolar saniyesinde gözümün önünden geçti
X hanim x okulda degilmi yazdım
Basladi çok özür dilerim lütfen kusura bakmayın diğer x mis ( kizimla aynı isimde bi kiz daha var)
Yazdım inanin çok korktum
Tekrar özür dilemis
Karışıklık olabilir ama şuan çok kötüyüm iyi dersler yazdım
Kendi yazdığı bütün msjlari silmiş
Allahim evlatlarımızı korusun rabbim kimseyi evladiyla sinamasin
Pide canım. Bundan önce gelmelerinde tavuklu pilav verdiysen pide. Ama tabuklu pilavda daha uyguna gelirkıymalı pide daa!
Birsey yapmaya gücüm yok .
Ev temizledim
Sabah haber verdi.
Burada çok güzel tavuk pilav yapan yerde var
Kızlar kıymalı pide mi
Tavuklu pilav mi
Ben kararsizimxir
Hadi bi el atın bana
Kıymalı pide bencede bide tatlı gibi bisey yapabilirsinkıymalı pide daa!
Birsey yapmaya gücüm yok .
Ev temizledim
Sabah haber verdi.
Burada çok güzel tavuk pilav yapan yerde var
Kızlar kıymalı pide mi
Tavuklu pilav mi
Ben kararsizimxir
Hadi bi el atın bana
Amin choco teşekkür ederım
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Öyle yapcaz bakalım bı herşey belli olsunda daha düzene gecerız dıyetsyenle
Çok saol cemoomAzcık hamile hissedeyim ona göre davranırım belkı diye takvim açtım
Bişeyler ye aç durma. En azından fellas barlardan falan alvalla bugun tost bile yiyemedim evden aceleyle cıkmak zorunda kaldim kizlar su iciyorum sanah bi acuc lenlebi yemistim sadece