Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Sabah ara öğününde 1 fincan sade Türk kahvesi içtim.
Öğlearasında 30 dak. yürüyüş yaptım.
Öğle yemeğinde 1 haşlanmış yumurta ve 1 simit yedim.
Şimdi yeşil çay içiyorum.
Ara öğünde 1 meyve yiyeceğim.
Akşam yemeğinde 1 kase şehriyeli tavuk suyu çorbası ve 1 parça haşlanmış tavuk yiyeceğim. Yanına salata yapmayı düşünüyorum.
Şimdiden hepinize iyi haftasonları diliyorum.:KK54:💐🌺🌸

Bugün öğlenden pertim çıktı, sabah çok az bir kahvaltı ettim. Sonra 11deki pilates dersime gittim ama kızımla bebek arabasıyla ve yokuş yukarı çıkarak 😰 7bin adım yürümüşüm yarısı yokuş yukarı, 1 saat de pilates. Bugün egzersiz defterini kapatıyorum 😅

Son düzenleme:
10 numara bişey. Peygamber efendimiz de tavsiye etmiş hatta. Yeğenim her ay hasta olur antibiyotik kullanırdı. 1 senedir bunu veriyor ablam hastalık başlarken şükür hiç antibiyotik kullanmadı ondan beri. Aynı şekilde geçen çok fena hastaydım hemen kızıma vermeye başladım ona geçmedi bile
Anladım canım aktarlara bakarım hafta sonu ins

Merhabalar efendim. Bu saat oldu ancak gelebildim buralara. Kocaa bir leğen hamur yoğurdum anneme ekmek yapacağım. Kızın toplantısı var ona gidip geleceğim. Yani ancak akşam bir daha gelirim. Diyete uygun beslenmeye devam bugün bı ödem suyu hazırladım git gel onu iciyorum bakalım pazartesiye nasil bir eksi gelecek 2 gündür tartilmiyorum.
Bu hafta grup adına çok faydam olmadı kimseye. Menülere dahi bakamadım. Kim yazdı kim yazmadı yorumlarda eksikti ama bundan sonra daha aktif olurum ins

Günaydın kızlar 🫶
Küçük çaplı bi kalp krizi gecirecektim nerdeyse elim tüm vucudum uyuştu kaldim öyle
Kızımin öğretmeni msj atti
X hastamı nesi var yazmış

Bende daha öncede böyle msj atmisti kızım wc oldugunda kivraniyormus evden baska bi yere yapmıyor okulda yapmaya alıştı çok şükür

Acaba yine utanıyor olabilirmi sabah iyiydi yazdım
Teneffüste beni aramasini soylermisiniz yazdım

10dk sonra yazmış neden utanacak anlamadim
Bugün 3 saat İngilizce dersimiz olacak x hazırlayıp okula getirirmisiniz kaçırmasın dersi yazmış o ara beni düşünün öldüm bütün kötü senaryolar saniyesinde gözümün önünden geçti 😔

X hanim x okulda degilmi yazdım
Basladi çok özür dilerim lütfen kusura bakmayın diğer x mis ( kizimla aynı isimde bi kiz daha var)

Yazdım inanin çok korktum

Tekrar özür dilemis
Karışıklık olabilir ama şuan çok kötüyüm iyi dersler yazdım
Kendi yazdığı bütün msjlari silmiş

Allahim evlatlarımızı korusun rabbim kimseyi evladiyla sinamasin

Aramizda öğretmen UcanSupurge UcanSupurge başka varmiydi unuttum daha dikkatli olması gerekli degilmiydi sizce öğretmenin servisle gidiyor kızım akıllı saati var takıp ediyorum okula girince sabit aynı adresi gösteriyor okulda bisey olduğu dusuncesine kapıldım saniyelik dusuncede 😭
Kuzum çok geçmiş olsun olur böyle karışıklıklar mesajları öğrencinin özel durumuyla ilgili şeyler olabilir diye silmiştir bence büyütülecek bir durum yok gibi ders yoğunluğu öğrenci kalabalığı idari işler nöbet vs dikkat dağınıklığı yaşamıştır diye düşünüyorum evlat söz konusu olunca hepimiz çok hassasız haklısın

Ben burda ikizlerle kafam allak bullak oluyor insanlık hali tabiki ama işte kendide bi anne aynı seyler kendine yazilsaydi o nasıl hissederdi msjlari silmesi onu şikayet ederim diye düşünmesi başka açıklaması olamaz
Kuzum şikayetlik bir durum yok ortada insanız evde ikizlerle uğraşırken kafam allak bullak oluyor yazmışsın o da bi sınıfta en az 30 kişiyle uğraşıyordur ilgili bir öğretmen belli böyle davranırsanız şevki kırılabilir

Kuzum şikayetlik bir durum yok ortada insanız evde ikizlerle uğraşırken kafam allak bullak oluyor yazmışsın o da bi sınıfta en az 30 kişiyle uğraşıyordur ilgili bir öğretmen belli böyle davranırsanız şevki kırılabilir
Evet sikayetlik bi durum yok ama msjlari silmesi saçma zaten şikayet etmezdim inan zehra elim kolum bosaldi x hazırlayıp sınıfa getirin diye yazınca bisey oldu kizima ve ben bu saate kadar haberim yoktu dusuncesi olustu neyse geçti tecrubeli bir öğretmen severimde kendisini

Evet sikayetlik bi durum yok ama msjlari silmesi saçma zaten şikayet etmezdim inan zehra elim kolum bosaldi x hazırlayıp sınıfa getirin diye yazınca bisey oldu kizima ve ben bu saate kadar haberim yoktu dusuncesi olustu neyse geçti tecrubeli bir öğretmen severimde kendisini
Muhtemelen çocukla ilgili özel bir durum vardı diye düşünüyorum başka bir velinin yanlışlıkla da olsa bilgisi olması can sıkıcı olabilir diye düşünmüştür tahminimce

Slm
Bugün diyeti bozdim. 🥲
2 lt su
20230929_184344.jpg

X