Yaaa çok sevindim. Sağlıkla ilerlesin hamileliğin, sağlıkla kucağına al inşallah. ❤❤❤Saol sweet
Anladım canım aktarlara bakarım hafta sonu ins10 numara bişey. Peygamber efendimiz de tavsiye etmiş hatta. Yeğenim her ay hasta olur antibiyotik kullanırdı. 1 senedir bunu veriyor ablam hastalık başlarken şükür hiç antibiyotik kullanmadı ondan beri. Aynı şekilde geçen çok fena hastaydım hemen kızıma vermeye başladım ona geçmedi bile
Tamamdir kolay gelsin taşınma ne zaman hayirlisiyla
Günaydın kızlar
Küçük çaplı bi kalp krizi gecirecektim nerdeyse elim tüm vucudum uyuştu kaldim öyle
Kızımin öğretmeni msj atti
X hastamı nesi var yazmış
Bende daha öncede böyle msj atmisti kızım wc oldugunda kivraniyormus evden baska bi yere yapmıyor okulda yapmaya alıştı çok şükür
Acaba yine utanıyor olabilirmi sabah iyiydi yazdım
Teneffüste beni aramasini soylermisiniz yazdım
10dk sonra yazmış neden utanacak anlamadim
Bugün 3 saat İngilizce dersimiz olacak x hazırlayıp okula getirirmisiniz kaçırmasın dersi yazmış o ara beni düşünün öldüm bütün kötü senaryolar saniyesinde gözümün önünden geçti
X hanim x okulda degilmi yazdım
Basladi çok özür dilerim lütfen kusura bakmayın diğer x mis ( kizimla aynı isimde bi kiz daha var)
Yazdım inanin çok korktum
Tekrar özür dilemis
Karışıklık olabilir ama şuan çok kötüyüm iyi dersler yazdım
Kendi yazdığı bütün msjlari silmiş
Allahim evlatlarımızı korusun rabbim kimseyi evladiyla sinamasin
Kuzum çok geçmiş olsun olur böyle karışıklıklar mesajları öğrencinin özel durumuyla ilgili şeyler olabilir diye silmiştir bence büyütülecek bir durum yok gibi ders yoğunluğu öğrenci kalabalığı idari işler nöbet vs dikkat dağınıklığı yaşamıştır diye düşünüyorum evlat söz konusu olunca hepimiz çok hassasız haklısınAramizda öğretmenUcanSupurge başka varmiydi unuttum daha dikkatli olması gerekli degilmiydi sizce öğretmenin servisle gidiyor kızım akıllı saati var takıp ediyorum okula girince sabit aynı adresi gösteriyor okulda bisey olduğu dusuncesine kapıldım saniyelik dusuncede
Kuzum şikayetlik bir durum yok ortada insanız evde ikizlerle uğraşırken kafam allak bullak oluyor yazmışsın o da bi sınıfta en az 30 kişiyle uğraşıyordur ilgili bir öğretmen belli böyle davranırsanız şevki kırılabilirBen burda ikizlerle kafam allak bullak oluyor insanlık hali tabiki ama işte kendide bi anne aynı seyler kendine yazilsaydi o nasıl hissederdi msjlari silmesi onu şikayet ederim diye düşünmesi başka açıklaması olamaz
Evet sikayetlik bi durum yok ama msjlari silmesi saçma zaten şikayet etmezdim inan zehra elim kolum bosaldi x hazırlayıp sınıfa getirin diye yazınca bisey oldu kizima ve ben bu saate kadar haberim yoktu dusuncesi olustu neyse geçti tecrubeli bir öğretmen severimde kendisiniKuzum şikayetlik bir durum yok ortada insanız evde ikizlerle uğraşırken kafam allak bullak oluyor yazmışsın o da bi sınıfta en az 30 kişiyle uğraşıyordur ilgili bir öğretmen belli böyle davranırsanız şevki kırılabilir
Muhtemelen çocukla ilgili özel bir durum vardı diye düşünüyorum başka bir velinin yanlışlıkla da olsa bilgisi olması can sıkıcı olabilir diye düşünmüştür tahminimceEvet sikayetlik bi durum yok ama msjlari silmesi saçma zaten şikayet etmezdim inan zehra elim kolum bosaldi x hazırlayıp sınıfa getirin diye yazınca bisey oldu kizima ve ben bu saate kadar haberim yoktu dusuncesi olustu neyse geçti tecrubeli bir öğretmen severimde kendisini
Teşekkür ederim arte aminYaaa çok sevindim. Sağlıkla ilerlesin hamileliğin, sağlıkla kucağına al inşallah. ❤❤❤
İnşallah o günleri görürsemOksijensizsu hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin miniğin her zaman bekleriz fikir alışverişi içiiin
Çok teşekkür ederimSağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Ne kadar gumledin meselaKizlar kahvaltıda gumledim soz 10 bin atacağım
Bekliyoruz minikoKizlar kahvaltıda gumledim soz 10 bin atacağım
Yemek dediğim dünkü yemegin devamı. İki günüm aynı olduİyi aksamlar kızlar
Sabah klasik diyet kahvaltımı ettim
Öğlen kahve
Akşam çorba, yemek salata
Sular tamamlandı. Egzersiz Leslie
Cemoos