- 18 Aralık 2018
- 2.387
- 8.400
Bunu deniycem mutlakaBen kuru incirli muhallebiye bayılırım onu da yulafla yapıyorum inciri ince ince kıyıyosun süt ve yulafla birlikte pişiriyosun acayip lezzetli oluyor
insanın kendinden daha önemli hiçbişey yokBenim önce saç kremi alarak başlamam lazım prenses. Saçım kısacık oldu diye saç kreminden de vazgeçmisim. Gereksiz bulmuşum. Öyle düşün at kılı fırçasından etkilenişimiKızılken öyle miydi ne bakımlar yapardim. Aaah kızıl ah
insan yemeye yemeye alışıyor hem diğer yiyeceklerin tadını ekmek olmadan daha iyi anlıyorsunBirde bana sor :)) içim almasada yedim :))
Cemoos dan kork bencedegünaydın kızlar
dün akşam menümü paylaşmadan uyuya kalmışım
sabahta ilk aklıma gelen oldunasıl korkuttuysanız artık
öğle 12:00
bezelye yemeği
1 dilim kepek ekmeği
salata ayran
ara 16:00
actıvıa yogurt + 3 adet form bisküvi
akşam 20:30
2 yemek kaşığı pilav + 1 kaşık kavurma
cacık
2,5 lt su
30 dk eliptik
Cemoos Chocolita
Saol sweetAaaaaaaa hamile misiiiingözün aydın sağlıkla al kucağına inşallah
Haklisiniz .Aramizda öğretmenUcanSupurge başka varmiydi unuttum daha dikkatli olması gerekli degilmiydi sizce öğretmenin servisle gidiyor kızım akıllı saati var takıp ediyorum okula girince sabit aynı adresi gösteriyor okulda bisey olduğu dusuncesine kapıldım saniyelik dusuncede
Evet onuda düşündüm o biraz içimi rahatlattiHaklisiniz .
İsim karisikligindan olmuş.
Demek ki olmayan çocuğuda takip ediyor öğretmen.
En azından bunu düşünüp rahatlatirdim ben olsam kendimi
Bence saat 3 içinde uygun sanki menün canımm niye ayıp olsun mis gibi menüKissslarrr!
Birazdan markete gideceğim.
Misafirim 3 gibi gelecekmiş.
Başsağlığına geliyor.
Aydindan geliyor 2 saatlik yoldan.
Sizce ne ikram etsem çok kararsız kaldım.
Daha erken gelseydi pide ,salata,kavun düşünüyordum ama.
Sizce ayıp olur mu?
yani insanlık hali karıştırmış olabilir bencede iyi tarfından bakalım sorgulaması güzel bişey.Günaydın kızlar
Küçük çaplı bi kalp krizi gecirecektim nerdeyse elim tüm vucudum uyuştu kaldim öyle
Kızımin öğretmeni msj atti
X hastamı nesi var yazmış
Bende daha öncede böyle msj atmisti kızım wc oldugunda kivraniyormus evden baska bi yere yapmıyor okulda yapmaya alıştı çok şükür
Acaba yine utanıyor olabilirmi sabah iyiydi yazdım
Teneffüste beni aramasini soylermisiniz yazdım
10dk sonra yazmış neden utanacak anlamadim
Bugün 3 saat İngilizce dersimiz olacak x hazırlayıp okula getirirmisiniz kaçırmasın dersi yazmış o ara beni düşünün öldüm bütün kötü senaryolar saniyesinde gözümün önünden geçti
X hanim x okulda degilmi yazdım
Basladi çok özür dilerim lütfen kusura bakmayın diğer x mis ( kizimla aynı isimde bi kiz daha var)
Yazdım inanin çok korktum
Tekrar özür dilemis
Karışıklık olabilir ama şuan çok kötüyüm iyi dersler yazdım
Kendi yazdığı bütün msjlari silmiş
Allahim evlatlarımızı korusun rabbim kimseyi evladiyla sinamasin
düşündüğünüz menü bence de çok güzel.Kissslarrr!
Birazdan markete gideceğim.
Misafirim 3 gibi gelecekmiş.
Başsağlığına geliyor.
Aydindan geliyor 2 saatlik yoldan.
Sizce ne ikram etsem çok kararsız kaldım.
Daha erken gelseydi pide ,salata,kavun düşünüyordum ama.
Sizce ayıp olur mu?
Ay düşünemiyorum o an nasıl korktuğunu. Mesajları silmesi de hiç hoş değilGünaydın kızlar
Küçük çaplı bi kalp krizi gecirecektim nerdeyse elim tüm vucudum uyuştu kaldim öyle
Kızımin öğretmeni msj atti
X hastamı nesi var yazmış
Bende daha öncede böyle msj atmisti kızım wc oldugunda kivraniyormus evden baska bi yere yapmıyor okulda yapmaya alıştı çok şükür
Acaba yine utanıyor olabilirmi sabah iyiydi yazdım
Teneffüste beni aramasini soylermisiniz yazdım
10dk sonra yazmış neden utanacak anlamadim
Bugün 3 saat İngilizce dersimiz olacak x hazırlayıp okula getirirmisiniz kaçırmasın dersi yazmış o ara beni düşünün öldüm bütün kötü senaryolar saniyesinde gözümün önünden geçti
X hanim x okulda degilmi yazdım
Basladi çok özür dilerim lütfen kusura bakmayın diğer x mis ( kizimla aynı isimde bi kiz daha var)
Yazdım inanin çok korktum
Tekrar özür dilemis
Karışıklık olabilir ama şuan çok kötüyüm iyi dersler yazdım
Kendi yazdığı bütün msjlari silmiş
Allahim evlatlarımızı korusun rabbim kimseyi evladiyla sinamasin