- 23 Ocak 2021
- 2.337
- 10.825
Yargıtay cemos sjjsjsYadee canım menü bildirimlerini bekliyorum
Çarşamba ve Perşembe.
S succulentt canım sende yazıp gitmişsin akşam menü egzersiz ve su bildirimi yok
@yalnizkus16 canım senden de düzenli menüler bekliyorum su egzersiz.
Hep tost olmaz avdvxhxhhd
Oksiiii napiyon diyet nasıl gidiyoYargıtay cemos sjjsjs
Beni biliyon yarı diyet 500 gram verdim bu hafta yeterOksiiii napiyon diyet nasıl gidiyo
Bebissss buyuyene kadar az az git sonra toptan alırsınBeni biliyon yarı diyet 500 gram verdim bu hafta yeter
Öyle yapcaz bakalım bı herşey belli olsunda daha düzene gecerız dıyetsyenleBebissss buyuyene kadar az az hit sonra toptan alırsın
Tebrik ederim canimmmm sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Sanki bilmiyomusum gibi davran agshjsjsjsjzj
İyi yapmışsın ben içimde tutamazdim dermisim ahzhshshshdhÖyle yapcaz bakalım bı herşey belli olsunda daha düzene gecerız dıyetsyenle
Çok saol cemoomAzcık hamile hissedeyim ona göre davranırım belkı diye takvim açtım
Ben yatıyorum sende yat dinlenİyi yapmışsın ben içimde tutamazdim dermisim ahzhshshshdh
Sabah işe gidicem ben yatıyorum cümleten iyi gecelerBen yatıyorum sende yat dinlen
Sağlıkla kucağına almak nasip olsunÖyle yapcaz bakalım bı herşey belli olsunda daha düzene gecerız dıyetsyenle
Çok saol cemoomAzcık hamile hissedeyim ona göre davranırım belkı diye takvim açtım
Âmin çok teşekkür ederimSağlıkla kucağına almak nasip olsun
Aaaaaaaa hamile misiiiinÖyle yapcaz bakalım bı herşey belli olsunda daha düzene gecerız dıyetsyenle
Eskişehir'de farklı değildi tabii İstanbul kadar değil ama resmen 1.5 saat fark attı eve gelmemKAHVALTI
Simit
ARA ÖĞÜN
Kahve
ÖĞLE YEMEĞİ
1 porsiyon kıymalı bezelye
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık yoğurt
ARA ÖĞÜN
Yulaf bar
Kefir
AKŞAM
Bol yeşillikli 1 lahmacun
1 küçük ayran
Gece uyanıp 1 maden suyu içtim 4 gibi
Dün 5bin adım attım
Su 2 litre
Dün yağmurdan dolayı trafik felçti iş ev arası kıta değiştirenlerdenim yol için ekstradan ufak şişe kefir içtim
Çok geç döndüğüm için dışarıda yedim spora da yetişemedim
Sabaha karşı da açlıktan uyandım dün çok yedim ama doymuyorum çok zorlanıyorum iki gündür resmen kriz geliyor
İstanbulda yağmurdan nefret ediyorum ya keşke bir şey olsa da taşınıp gitsek
Tamamdir kolay gelsin taşınma ne zaman hayirlisiylaÇarşamba, Perşembe diet beslendim 1.5 l. Su, yeşil Çay, Nescafe,
egzersiz ve adım olmadı, ev topluyorum malumunuz taşınmak üzereyim.
Cemoos
Ben yulafın yarısını taneli yarısını rondodan geçirp toz halinde buzdolabında kavanozda saklıyorumYulaf bir kere aldım.
Yogurta karıştırdım. Yiyemedim.
1 yıl sonra da çöpe attım.
Ben de bekliyorum yulafla ilgili tarifleri.
Birde nereden alıyorsunuz?
Allah trafikte kalanlara sabır versin geçen sene otobüsten inip 40 50 dk ağlaya ağlaya eve yürümüştüm iş çıkışında bi de eve gidince eşimle kavga etmiştim sinir bozukluğundanEskişehir'de farklı değildi tabii İstanbul kadar değil ama resmen 1.5 saat fark attı eve gelmem
Trafik yağmur dolu zor eve geldim