Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Bebissss buyuyene kadar az az hit sonra toptan alırsın 🤭
Tebrik ederim canimmmm sağlıkla kucağına almak nasip olsun 🙏
Sanki bilmiyomusum gibi davran agshjsjsjsjzj
Öyle yapcaz bakalım bı herşey belli olsunda daha düzene gecerız dıyetsyenle 🥹
Çok saol cemoom😍 Azcık hamile hissedeyim ona göre davranırım belkı diye takvim açtım😅

KAHVALTI
Simit
ARA ÖĞÜN
Kahve
ÖĞLE YEMEĞİ
1 porsiyon kıymalı bezelye
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık yoğurt

ARA ÖĞÜN
Yulaf bar
Kefir

AKŞAM
Bol yeşillikli 1 lahmacun
1 küçük ayran

Gece uyanıp 1 maden suyu içtim 4 gibi

Dün 5bin adım attım
Su 2 litre

Dün yağmurdan dolayı trafik felçti iş ev arası kıta değiştirenlerdenim yol için ekstradan ufak şişe kefir içtim
Çok geç döndüğüm için dışarıda yedim spora da yetişemedim
Sabaha karşı da açlıktan uyandım dün çok yedim ama doymuyorum çok zorlanıyorum iki gündür resmen kriz geliyor
İstanbulda yağmurdan nefret ediyorum ya keşke bir şey olsa da taşınıp gitsek

KAHVALTI
Simit
ARA ÖĞÜN
Kahve
ÖĞLE YEMEĞİ
1 porsiyon kıymalı bezelye
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık yoğurt

ARA ÖĞÜN
Yulaf bar
Kefir

AKŞAM
Bol yeşillikli 1 lahmacun
1 küçük ayran

Gece uyanıp 1 maden suyu içtim 4 gibi

Dün 5bin adım attım
Su 2 litre

Dün yağmurdan dolayı trafik felçti iş ev arası kıta değiştirenlerdenim yol için ekstradan ufak şişe kefir içtim
Çok geç döndüğüm için dışarıda yedim spora da yetişemedim
Sabaha karşı da açlıktan uyandım dün çok yedim ama doymuyorum çok zorlanıyorum iki gündür resmen kriz geliyor
İstanbulda yağmurdan nefret ediyorum ya keşke bir şey olsa da taşınıp gitsek
Eskişehir'de farklı değildi tabii İstanbul kadar değil ama resmen 1.5 saat fark attı eve gelmem 🙄
Trafik yağmur dolu zor eve geldim

Yulaf bir kere aldım.
Yogurta karıştırdım. Yiyemedim.
1 yıl sonra da çöpe attım.
Ben de bekliyorum yulafla ilgili tarifleri.
Birde nereden alıyorsunuz?
Ben yulafın yarısını taneli yarısını rondodan geçirp toz halinde buzdolabında kavanozda saklıyorum
3 kaşık rondodan geçirilmiş yulaf yarım su bardağı süt göz kararı da arttırabilirsin sütü ocakta pişiriyosun lapa haline geliyo istersen içine çay kaşığının ucuyla bal koy üstüne tarçın koy sütlaç gibi ye istersen 1 kare bitter at karıştır puding gibi ye istersen hindistan cevizi dök karıştır üstünemeyve koy ama lapa olunca çok lezzetli oluyor dene kesin sıcak sıcak yiyorum ben

Eskişehir'de farklı değildi tabii İstanbul kadar değil ama resmen 1.5 saat fark attı eve gelmem 🙄
Trafik yağmur dolu zor eve geldim
Allah trafikte kalanlara sabır versin geçen sene otobüsten inip 40 50 dk ağlaya ağlaya eve yürümüştüm iş çıkışında bi de eve gidince eşimle kavga etmiştim sinir bozukluğundan🤣🤣🤣🤣
Asla alışamıycam

X