Sweet bana link at agzgxgxg10 numara bişey. Peygamber efendimiz de tavsiye etmiş hatta. Yeğenim her ay hasta olur antibiyotik kullanırdı. 1 senedir bunu veriyor ablam hastalık başlarken şükür hiç antibiyotik kullanmadı ondan beri. Aynı şekilde geçen çok fena hastaydım hemen kızıma vermeye başladım ona geçmedi bile
Lifalif ince öğütülmüş aldım ben. Yumurta süt peynirle krep gibi yaptım çok iyi oldu. Daha önce bende yoğurtla yemeye çalıştım ama yok yiyemedimYulaf bir kere aldım.
Yogurta karıştırdım. Yiyemedim.
1 yıl sonra da çöpe attım.
Ben de bekliyorum yulafla ilgili tarifleri.
Birde nereden alıyorsunuz?
Sana attığım diyet listesinde vardı sabah kahvaltıda krep tarifiKızlar yulaf tarifi verin güzel tatlı olsun pankek gibi olabilir krep olabilir.
Fotolar birbirine girdi birazdan düzenleyiyim bari abxbxbxbhxSana attığım diyet listesinde vardı sabah kahvaltıda krep tarifi
Burdan alırım ben hep. Büyüğü de var. Baya gidiyor zaten. Bunun bi ürünü var tüyler için aldım kullanayım size tavsiyeye gelecemSweet bana link at agzgxgxg
Yaa ben lazere gittim baya azaldı tüyler de eve lazer cihazı alcam bakalım.Burdan alırım ben hep. Büyüğü de var. Baya gidiyor zaten. Bunun bi ürünü var tüyler için aldım kullanayım size tavsiyeye gelecem
Bu kadın doğal roll on yapmış sıfır koku ayrıca tüyleri de azaltıyormuş geri dönüşler öyle olmuş kadının haberi yok bundan yazanlardan öğreniyorYaa ben lazere gittim baya azaldı tüyler de eve lazer cihazı alcam bakalım.
Sen kullan begenirsen at bana kıza alırım ahzhxhxh
Bu yağ tükenmiş yazıyo sweet ya neyse zaten daha maaşım yatmadı agxhxhxhhxBu kadın doğal roll on yapmış sıfır koku ayrıca tüyleri de azaltıyormuş geri dönüşler öyle olmuş kadının haberi yok bundan yazanlardan öğreniyorbide ayrıca tüy dökücü yapmış onu da aldım. Alma cihaz napacan bekle bu işe yararsa sana yazarım instagram sayfası da var aynı isimde ordan yorumlara bak
Büyüğü var durBu yağ tükenmiş yazıyo sweet ya neyse zaten daha maaşım yatmadı agxhxhxhhx
Cansın yaaa çok teşekkür ederim canımDevitamini diyetisyen atmıştı kabızlık için
Eki Görüntüle 3309086 Eki Görüntüle 3309087 Eki Görüntüle 3309089 Eki Görüntüle 3309090 Eki Görüntüle 3309091
Çok ağrı oluyor mu lazerle?Yaa ben lazere gittim baya azaldı tüyler de eve lazer cihazı alcam bakalım.
Sen kullan begenirsen at bana kıza alırım ahzhxhxh
Bacaklarda olmuyor koltuk altında çok çok az cız ediyo ama genital bölgede hissediyorsun.Çok ağrı oluyor mu lazerle?
Yıllardır cesaret edemiyorum ya.
Pismaniyelik olmadan gitmeliyim.
Azıcık bilgilendirin
Sorunu kökten çözmek için ne yaptirayim
Arastirayimda haftaya başlayayım.Bacaklarda olmuyor koltuk altında çok çok az cız ediyo ama genital bölgede hissediyorsun.
Çok çok acı bissedersen söylüyorsun derece düşürüyor.
Buz lazer hiç acısız neredeyse ama etkisi az.
Lazer bitti kalktın ayağa 2 dakika sonra sıfır acı.
Agdadan çok acısız bazen cımbızla kıl çekmişsin gibi acı olmuştu.
Kökten çözümü iğneli epilasyon yüzde yüz çözüm ama ben dayanamam.
Başlangıç için lazere git.Arastirayimda haftaya başlayayım.
Lazerli epilasyon diyorsun yani