Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

bu at kılı fırçayı ben de uzun süredir alsam mı diye düşünüyorum faydasını gören var mı özellikle ölü deri için
Ölü deri için ben peeling almıştım 6 ayda baya etkisini gördüm bitince bıraktım
Geçen arkadaşının yüzü baya baya parlıyor sordum kabak lifi kullandim ilk defa dedi
Ama at kılı da mantıklı.
Bak şimdi hepsini almak geldi içimden

bu at kılı fırçayı ben de uzun süredir alsam mı diye düşünüyorum faydasını gören var mı özellikle ölü deri için
Ölü deriyi atarsın, kan akışını hizlandirisin, çilek görünümü varsa geçer. Çok güzel bir ürün bence herkes kullanmalı.

ben aldım ama düzenli kullanmadım. batıklarım için almıştım onlara iyi gelmişti ama çatlaklara iyi gelirmi bilemem
bence kullan dene çünkü herkesin cildi farklı ve ürünlere verilen tepkileride farklı

Kızlar afedersiniz deli gibi bi kabızlığa tutuldum eczaneden ilaç aldıracağım eşime acaba bu kilo verememek bunlara ilgili olabilir mi
reklam yapmış gibi olmak istemem ama bunun için kullandığım harika bi çay var belki duymuşsunuzdur macha çayı umarım doğru yazmışımdır.
ben haftada bir kullanıyorum geçe yatmadan içiyorsun sabah ne var ne yok atıyorsun.
ama sürekli kullanmamak lazım alışkanlık olmasın diye sadece sıkıştığım kendimi şiş hissettiğim zamanlarda kullanıyorum ben

Kızlar alışverişe gidiyorum.
Hem yürür 10000 adım atarım hem diyetlik biseyler alayım
Ne önerirsiniz
Öncelikle ceviz,fındık,badem,kayısı,incir düşünüyorum.
Bulursam zeytin yağı alicam.
Akşam yemeği için balık ve yeşillik alicam.
Acaba yulaf mi alsam omlet,krep yapabilirim.

Öyle bi yazdın ki tam reklam oldu heheheh sağol canım onun tadına hiç alışamadım ben ya sen nasıl tüketiyorsun onu direkt matcha demleme mi?

Bence yulaf al kesin çok tok tutuyor , yemek olarak bilmem ama bi watsonsa da uğra bisirü ürün 75 tl olmuş

6 ayda yavaşlaması normal geldi bana lotus.
Toplam kaç kilo verdin yaa ben senin düzenini seviyorum ama evet az verince şaşırmıştım.
Aslinda eylul 25 5 ay doldu
5 ayda 13kilo verdim bi ara 1 aya yakın 80 kiloda takildim ikizler hastaydi diyetime uyamadim
Diyetisyenim uzun yıllar sende kalici olmus kilolar vermeside zor olur dedi bide benim insülin direncim var sürekli acıkıyorum kan ilacina başladıktan sonra kilo vermem yavaşladı sanki kansızlıkta sıkıntı kan ilacida ayni

Kızlar afedersiniz deli gibi bi kabızlığa tutuldum eczaneden ilaç aldıracağım eşime acaba bu kilo verememek bunlara ilgili olabilir mi
Demir ilaci kullandığım icin bende sık sık kabiz oluyorum diyetisyenim
2 3 kuru yerik ye 1kasik zeytinyağı ic 2 bardakta ilik şu iç üzerine sabah aç karnina dene iyi gelecek

Bagirsaklar bi kafayi yiyo demir hapiyla

Öyle bi yazdın ki tam reklam oldu heheheh sağol canım onun tadına hiç alışamadım ben ya sen nasıl tüketiyorsun onu direkt matcha demleme mi?
evet yaa biraz öyle oldu takip ettiğim bir bayanın önerisi ile almıştım trendyoldan. çalıştığım iş yerinden bi arkadaşımda kullanıyordu dendim bana çok iyi geldi. ne var ne yok temizliyor
benim kullandığım çilek aromali o yüzden lezzetini seviyorum. direk sıcak su içine döküyorum toz şeklinde soğuyunca da içiyorum. bende 3-4 saat sonra etkisini gösteriyor. biraz ağrı yapıyor ama çok fazla değil kıvrandırmıyor yani

Bende zeytinyağı ve incir alacağım. Miraçin meyveyle arası yoktur ama incire bayıldı. Böyle değişik görünen meyveleri yemezdi aslında. Yulaf al aynen. Bende alayim benim neyim eksik dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…