- 22 Eylül 2023
- 88
- 432
- 27
Ben de öyle umuyorum ama bakalımAksama dikkat et bir kase çorba salata ile biter bari günü
Ölü deri için ben peeling almıştım 6 ayda baya etkisini gördüm bitince bıraktımBı
bu at kılı fırçayı ben de uzun süredir alsam mı diye düşünüyorum faydasını gören var mı özellikle ölü deri için
Ölü deriyi atarsın, kan akışını hizlandirisin, çilek görünümü varsa geçer. Çok güzel bir ürün bence herkes kullanmalı.Bı
bu at kılı fırçayı ben de uzun süredir alsam mı diye düşünüyorum faydasını gören var mı özellikle ölü deri için
ben aldım ama düzenli kullanmadım. batıklarım için almıştım onlara iyi gelmişti ama çatlaklara iyi gelirmi bilememBı
reklam yapmış gibi olmak istemem ama bunun için kullandığım harika bi çay var belki duymuşsunuzdur macha çayı umarım doğru yazmışımdır.Kızlar afedersiniz deli gibi bi kabızlığa tutuldum eczaneden ilaç aldıracağım eşime acaba bu kilo verememek bunlara ilgili olabilir mi
Ölü deri değil de selülite çok iyi geliyor ama bıraktığın an etkisi geçiyor her gün yapmak lazımBı
Öyle bi yazdın ki tam reklam oldu heheheh sağol canım onun tadına hiç alışamadım ben yareklam yapmış gibi olmak istemem ama bunun için kullandığım harika bi çay var belki duymuşsunuzdur macha çayı umarım doğru yazmışımdır.
ben haftada bir kullanıyorum geçe yatmadan içiyorsun sabah ne var ne yok atıyorsun.
ama sürekli kullanmamak lazım alışkanlık olmasın diye sadece sıkıştığım kendimi şiş hissettiğim zamanlarda kullanıyorum ben
Bence yulaf al kesin çok tok tutuyor , yemek olarak bilmem ama bi watsonsa da uğra bisirü ürün 75 tl olmuşKızlar alışverişe gidiyorum.
Hem yürür 10000 adım atarım hem diyetlik biseyler alayım
Ne önerirsiniz
Öncelikle ceviz,fındık,badem,kayısı,incir düşünüyorum.
Bulursam zeytin yağı alicam.
Akşam yemeği için balık ve yeşillik alicam.
Acaba yulaf mi alsam omlet,krep yapabilirim.
Ne var mesela?Bence yulaf al kesin çok tok tutuyor , yemek olarak bilmem ama bi watsonsa da uğra bisirü ürün 75 tl olmuş
Yüz temizleme jelleri tonlkleri falan indirimdeymişNe var mesela?
İndirimleri de haber verelim birbirimize.
Tamam bı ugrayayim sağolYüz temizleme jelleri tonlkleri falan indirimdeymiş
Aslinda eylul 25 5 ay doldu6 ayda yavaşlaması normal geldi bana lotus.
Toplam kaç kilo verdin yaa ben senin düzenini seviyorum ama evet az verince şaşırmıştım.
Demir ilaci kullandığım icin bende sık sık kabiz oluyorum diyetisyenimKızlar afedersiniz deli gibi bi kabızlığa tutuldum eczaneden ilaç aldıracağım eşime acaba bu kilo verememek bunlara ilgili olabilir mi
Bagirsaklar bi kafayi yiyo demir hapiylaAslinda eylul 25 5 ay doldu
5 ayda 13kilo verdim bi ara 1 aya yakın 80 kiloda takildim ikizler hastaydi diyetime uyamadim
Diyetisyenim uzun yıllar sende kalici olmus kilolar vermeside zor olur dedi bide benim insülin direncim var sürekli acıkıyorum kan ilacina başladıktan sonra kilo vermem yavaşladı sanki kansızlıkta sıkıntı kan ilacida ayni
evet yaa biraz öyle olduÖyle bi yazdın ki tam reklam oldu heheheh sağol canım onun tadına hiç alışamadım ben yasen nasıl tüketiyorsun onu direkt matcha demleme mi?
Bende zeytinyağı ve incir alacağım. Miraçin meyveyle arası yoktur ama incire bayıldı. Böyle değişik görünen meyveleri yemezdi aslında. Yulaf al aynen. Bende alayim benim neyim eksik dimiKızlar alışverişe gidiyorum.
Hem yürür 10000 adım atarım hem diyetlik biseyler alayım
Ne önerirsiniz
Öncelikle ceviz,fındık,badem,kayısı,incir düşünüyorum.
Bulursam zeytin yağı alicam.
Akşam yemeği için balık ve yeşillik alicam.
Acaba yulaf mi alsam omlet,krep yapabilirim.