Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

At kılı fırçayı da hayatımda ilk defa Istenmeyentuyy den duydum iyi bir şeymiş. Önce bir at mıyız biz dedim ama bakınca bende ikna oldum
Ben aldım 2 yıl önce öyle duruyor.
Fircalayalim kendimizi öyle sadece aç gezmekle olmaz. Azıcık bakalım kendimize.
Disil enerjimizi tavan yapalim

Demir ilaci kullandığım icin bende sık sık kabiz oluyorum diyetisyenim
2 3 kuru yerik ye 1kasik zeytinyağı ic 2 bardakta ilik şu iç üzerine sabah aç karnina dene iyi gelecek
Tamam canım deneyeceğim bende hamileyken şu meşhur demir ilacını kullanırken olmuştum o zamanda dupha.. olan ilaç kullandım yine onu aldırdım eşime senin dediklerinide deneyeceğim

ben mayıs 2021 de 40,49 tl ye almışım ve sadece 1hafta falan düzenli kullandım. selülitlerede çok faydası varmış. önce fırçalama yapıp sonra selülit kremi sürüyorsun
Benim önce saç kremi alarak başlamam lazım prenses. Saçım kısacık oldu diye saç kreminden de vazgeçmisim. Gereksiz bulmuşum. Öyle düşün at kılı fırçasından etkilenişimi Kızılken öyle miydi ne bakımlar yapardim. Aaah kızıl ah

Sabah
Siyer unundan krep (yumurta hakkimi icine kirdim)
Bol yesillik biber labne

Öğlen
1 şeftali 4kasik yogurt icine altin baharati bi kasik

Ara sade Türk kahvesi cig findik

Akşam 3 yarım kiymali kabak dolması 1 kase ev yapimi yogurt
Spor
30dk leslie
100 mekik
30 kalca 40 alt karın hareketi
1dk plank
Su çok içiyorum zaten
Cemoos

84 kilo bende katılabilir miyim

Yeni geldim eve akşam 8 buçuk 9 gibi gelirim listelere bakarım kızlar.
bu arada ceviz aldım bol bol.
karışık kuru meyve aldım mix heralde.
yulaf aldım yarın yulafla kahvaltı tarifi isticem sizden.
tahin pekmez aldım bir kaşık yerim sabahları
birde fındık kreması aldım diyette yenir mi ahdhdhxh bir çay kaşığı falan
şimdi balık yapicam gelirim siz yazın okurum ben agxhxhxhhc

AFiyet olsun

Geçmiş olsun ağrı kesici aldın mı? Böyle zor geçiren bir arkadaşım bir şey kullanıyordu hatırlamıyorum ama. Ağrı kesici de değildi başka bir şeydi
Magnezyum olabilir mi, kasılmaları azaltır hamileyken de veriyor doktorlar
Geçmiş olsun

ben geldiiiim
Çok teşekkür ederim evet Magnezyum veriyorlar ama çarpıntı yapıyor diyorlar ondan korkuyorum ama aile hekimine gidip görüşmeyi düşünüyorum çok ağır geçiriyorum çünkü salıdan beridir evden çıkamıyorum işe gitmiyorum doğru düzgün.
Kızlar afedersiniz deli gibi bi kabızlığa tutuldum eczaneden ilaç aldıracağım eşime acaba bu kilo verememek bunlara ilgili olabilir mi
Kabızlık için kefir yulaf ve elma tüketmenizi tavsiye ederim. Kefir kabızlığa çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…