- 18 Aralık 2018
- 2.387
- 8.400
Aşağılara bak yada birleşik olarak : süslü yaz çıkarTırnak törpüleyen kiz yok niye bendekonu değişsin
Konuşmayı da unutmuşum dilimde dolandiTırnak törpüleyen kiz yok niye bendekonu değişsin
Aşağılara bak yada birleşik olarak : süslü yaz çıkar
Kodları var bunların en altta bı yerden bulmuştum
SüpperrKodları var bunların en altta bı yerden bulmuştum
: rolleyes :
:45
: 63
: 57aklımda kalanlar
Tartı fotosu şeklinde almamız mümkün mü?kusura bakmayin is gorusmesine gittim o stresten buraya donemedim bile 164 ve 84.85 bugun olculdum hedefim 58 kizlar cok sukur ki ise kabul edildim artik kilo vermem daha onemli bu sabah 4 dilim tost yedim sabaha kadar yemek yemicem aralikli oruc yapicam
Yeni işiniz hayırlı olsun bu arada. Biraz gergin bir günde kurallar hep hatirlanmak zorundakusura bakmayin is gorusmesine gittim o stresten buraya donemedim bile 164 ve 84.85 bugun olculdum hedefim 58 kizlar cok sukur ki ise kabul edildim artik kilo vermem daha onemli bu sabah 4 dilim tost yedim sabaha kadar yemek yemicem aralikli oruc yapicam
Hayırlı olsun yeni işinkusura bakmayin is gorusmesine gittim o stresten buraya donemedim bile 164 ve 84.85 bugun olculdum hedefim 58 kizlar cok sukur ki ise kabul edildim artik kilo vermem daha onemli bu sabah 4 dilim tost yedim sabaha kadar yemek yemicem aralikli oruc yapicam
Boy kilo ve hedef kilonuzu alabilir miyimTamam supurgem.
Ay hadi bizede nasip olsun 5ler gerçi ben 6lara bile razıyım da
Merhabalar boy1.56 , kilo 91.65Boy kilo ve hedef kilonuzu alabilir miyimlisteye ekleyeyim