Tek bir kaptan olsa daha iyi sanki. Ben grup kaptanını, diğer grup üyelerine beslenme ve egzersiz önerileri veren "gruba motivasyon kazandırmayı amaçlayan" bir koç gibi düşünmüş idim.Kaptan hafta boyunca grubuna akşamları menü kontrolü yapacak. Diyet dışı beslenme durumunda ceza egzersizi verme yetkisi olacak. Öneri de bulunabilir. Benim yaptığım her şeyi yapabilecek yani kaptan olacak. Sonra bu egzersizler yapılmış mı kontrol edilecek. Tartı günü kimler sabit gelmiş + gelmişse otomatik ceza egzersizi oluyor zaten bunların kontrolü olacak. Kısacası ilk sayfada yazan kuralların takibi yapılacak.
Tartı günü eğer grup yıldızı değişirse kaptanlık yeni yıldızın olacak. Kaptanlar arasında haberleşir. Ceza egzersizi alan varsa, ne bilmesi gerekiyorsa aktarır. O şekilde devam eder.
Bunun dışında Kazanan Grup olmak için destek motivasyon tabi. Eğer yaparsak
Bakalım canım bir anket hazırladık. Sonuca göre karar veririz. Yapmak istemeyen olursa belirtsinTek bir kaptan olsa daha iyi sanki. Ben grup kaptanını, diğer grup üyelerine beslenme ve egzersiz önerileri veren "gruba motivasyon kazandırmayı amaçlayan" bir koç gibi düşünmüş idim.
Bu sistemi uygulaması biraz zor olabilir.
(Grup üyelerinin cezalarının bir sonraki kaptana aktarılması,v.b.)
Dediğim gibi çoğunluğun kararına uyarım.
Chocolita
Senin görüşün de benim için önemli. Ne düşünüyorsun bu konuda?
Şimdi destek motivasyon burada hepimiz birbirimize verebiliriz canım. Takım arkadaşları da birbirlerine destek olabilirler. Ama birine kaptanım diyorsak biraz çekip çeviren tarafta da olması gerekir diye düşünüyorum. Eğer hala menü gönderirken kaptan olarak ben ve bonusa dönülecekse, O durumda grup kaptanı olmanın ehemmiyetinin pek kalmayacağını düşünüyorum. Çünkü hali hazırda değerlendirmeyi biz yapıyoruz.Tek bir kaptan olsa daha iyi sanki. Ben grup kaptanını, diğer grup üyelerine beslenme ve egzersiz önerileri veren "gruba motivasyon kazandırmayı amaçlayan" bir koç gibi düşünmüş idim.
Bu sistemi uygulaması biraz zor olabilir.
(Grup üyelerinin cezalarının bir sonraki kaptana aktarılması,v.b.)
Dediğim gibi çoğunluğun kararına uyarım.
Chocolita
Senin görüşün de benim için önemli. Ne düşünüyorsun bu konuda?
Yukarıdaki ankette oyumu kullanayım hemen.Şimdi destek motivasyon burada hepimiz birbirimize verebiliriz canım. Takım arkadaşları da birbirlerine destek olabilirler. Ama birine kaptanım diyorsak biraz çekip çeviren tarafta da olması gerekir diye düşünüyorum. Eğer hala menü gönderirken kaptan olarak ben ve bonusa dönülecekse, O durumda grup kaptanı olmanın ehemmiyetinin pek kalmayacağını düşünüyorum. Çünkü hali hazırda değerlendirmeyi biz yapıyoruz.
Bir de kaptanlığın değişmesi grubu daha aktif tutar. Ben yapanın da hoşuna gideceğini düşünüyorum. Yapmak istemeyen kişi sayısı oylama da belli olur, onları da hariç tutarız.
Ama öneriye açığım. Birlikte düşünelim. Grup kaptanlığı olacaksa bile nasıl olmasını isterseniz o şekilde bakalım
Şöyle de olur, grup kaptanı menü kontrolü yapıp tik atar. (3 gün menü göndermemek 1 uyarı getiriyor)Yukarıdaki ankette oyumu kullanayım hemen.
Oyum şu anki sistemden yana. Ama eğer grup kaptanlığı sistemi uygulanırsa da sorumluluk alır, layığıyla yaparım inşallahChocolita
Oyumu verdim. Fikriniz hoşuma gitdi. Grupta bi hareketlilik, değişiklik olur gibime geliyor.Şöyle de olur, grup kaptanı menü kontrolü yapıp tik atar. (3 gün menü göndermemek 1 uyarı getiriyor)
Uyarı verilmesi gerekirse kaptan beni etiket yapar. Ben notumu alırım. Akabinde arkadaşına önerilerde bulunur. Diyet dışı cezasına grup kaptanı bakar. Zaten ertesi gün yapılması gerekiyor. O yüzden sonraki kaptana aktarmasına gerek kalmaz.
Tartı ve aylık sonuç cezası bende olur. Çünkü onlar 1 haftaya yayılıyor. Böylece benimde grup kaptanının işi de hafifler.
Bence de değişim iyidir. Zaten ben hep buradayım iletişim halinde oluruzOyumu verdim. Fikriniz hoşuma gitdi. Grupta bi hareketlilik, değişiklik olur gibime geliyor.
Tabiidelfinia
Tante Rosa Denise
esmusumm
Gonulmeyvesi
3 3R1Z
ilknurrr22
cimbomlukiz
gidelimkaptan
espressoc
Migrenben
@Aslıöğretmen
labellevie
ohbb
Denp
Ankete katılın kızlar. Birlikte karar verelim
Kişisel bilgileriniz gözükmüyor. Sadece oyları görüyoruz
Şöyle de olur, grup kaptanı menü kontrolü yapıp tik atar. (3 gün menü göndermemek 1 uyarı getiriyor)
Uyarı verilmesi gerekirse kaptan beni etiket yapar. Ben notumu alırım. Akabinde arkadaşına önerilerde bulunur. Diyet dışı cezasına grup kaptanı bakar. Zaten ertesi gün yapılması gerekiyor. O yüzden sonraki kaptana aktarmasına gerek kalmaz.
Tartı ve aylık sonuç cezası bende olur. Çünkü onlar 1 haftaya yayılıyor. Böylece benimde grup kaptanının işi de hafifler.