Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Arkadaşlar bundan sonra burada 1 hafta kendini gostermeyen kimseyi gruba almiyorum. Bu şekilde tatsızlıklar yaşanmaması için yapılacak bu. 3. grubun bazı üyelerini hiç tanımıyoruz. Uyarı diskalifiye gibi durumlara girmemek adına bu hafta aktiflik bekliyorum. 3. Grup zaten bu hafta yarışa dahil degil. Hala tartı göndermeyen var

kusura bakmayin is gorusmesine gittim o stresten buraya donemedim bile 164 ve 84.85 bugun olculdum hedefim 58 kizlar cok sukur ki ise kabul edildim artik kilo vermem daha onemli bu sabah 4 dilim tost yedim sabaha kadar yemek yemicem aralikli oruc yapicam
Yeni işiniz hayırlı olsun bu arada. Biraz gergin bir günde kurallar hep hatirlanmak zorunda

kusura bakmayin is gorusmesine gittim o stresten buraya donemedim bile 164 ve 84.85 bugun olculdum hedefim 58 kizlar cok sukur ki ise kabul edildim artik kilo vermem daha onemli bu sabah 4 dilim tost yedim sabaha kadar yemek yemicem aralikli oruc yapicam
Hayırlı olsun yeni işin 🌸

1695649228927.png

Chocolita Chocolita ya ben listede bi garip olmuşum sankiiii:confused:
birde beni 1. grubamı aldınız :oops:ah çok heyecanlandım haftaya 56 yı görürüm bu gazla :rolleyes:

X