- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.631
Aynı benim ayaklar gibiYa evet ben de oyle yapicam. Tartinin ustunde 2 patates adli calismami gonderdim bu sabah maalesef
Nedense benim gozumde uzakdogu korku filmi gibi bisey canlandiGrimsi şey bilgisayarın kapağı galiba amannn neyse ne işte
touchped kısmının kenarı çıkmış. bi de acele etmeye çalıştım bu kadar olduGrimsi şey bilgisayarın kapağı galiba amannn neyse ne işte
Bu mesajdan da anlaşıldığı üzere yönetimi iki kişi yaptık yapıyoruzGrupta huzursuzluk oluyor şikayet eden çok arkadaş var. Sabah dedikleri gibi arkadaşınızın telefonundan da çekilirdi. Arte dün bir kayıp verdi kuzenini kaybetti. Kız gelip tartı fotosu koydu. Ben gece acillik oldum koydum. Kahve döküldü vs derseniz ne kadar adil oluyor Allah aşkına siz söyleyin. Kızlar çok haklı tepkisinde. Konu benim ama cemosla beraber yönetimini yapıyoruz dolayısıyla onun kararı da geçerlidir
Valla açık söyleyeyim içine sindirmedin kimsenin burayı ,sürekli işi yokuşa suruyorsun shine. sonra da hiç bişey olmamış gibi karsilik bekliyorsun aynı rahmetli kaynanam gibisintouchped kısmının kenarı çıkmış. bi de acele etmeye çalıştım bu kadar oldu
Bence olması gereken buyduBu mesajdan da anlaşıldığı üzere yönetimi iki kişi yaptık yapıyoruz
S shinelikeadiamond seni diskalifiye ediyorum.
Ortak alınan karardır bir çok kişide aynı fikirde.
Diyet hayatında başarılar.
sebebi nedir?Bence olması gereken buydu
+1 canla başla mücadele edecek bizim gibi yüzlerce genç var kk daChocolita arkadaşın yorum yapmasını kapat lütfen.
Listeye de ucmelekannesi alalım.
Bundan son liste kapalıdır
Ama sohbete dahil olmak isteyen herkes gelebilir.
Üstte yazdımsebebi nedir?
ya arkaadşlar özür diledim bilerek yaptığım bir şey yok inanın yalan da bi kere olsun söylemedim. kurusa bakmayın lütfen atmayın beni gruptan. 3. diskalifiyede atarsınız okay? bi şans daha verin. bilerek yapmadım gerçektenValla açık söyleyeyim içine sindirmedin kimsenin burayı ,sürekli işi yokuşa suruyorsun shine. sonra da hiç bişey olmamış gibi karsilik bekliyorsun aynı rahmetli kaynanam gibisin
Kiz bosver iste 30bin adimdan kurtuldun.sebebi nedir?
TamamKızlar boooll eksiler günlük rutininize dönün ben zaten yürüyorum boşuna tansiyon yükseldi kusura bakmayın.
Bende bilmiyordum alintiladim falanArtemis için çok üzüldüm içim yandı.
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun
Allah'ım babasına kalıcı şifalar nasip etsin.
Tırnak törpüleyen kiz yok niye bende