- 25 Temmuz 2013
- 12.792
- 52.299
Yapmıyorum aslında. Yapmak için akademisyen olmam lazımdı evet. Ama orada da başka başka şeyler var engel olan. Burada konuşmayacağım bunu.bence de kesinlikle katılıyorum choco ya. mesleğin çok cool bir nevi akademisyenlerin yaptığı bir şey yapıyorsun harika
Valla tenceresiz ben siyah çay asla içemem ama sütlü kahve de ya da sütlü mısır gevreği falan yiyemem ama sade filtre kahve mis gibi bağırsaklarımı bile temizliyor afedersin her sabah iyi bir şey galba yaptığım şeyAçken ne çay içerim ne kahve ne Nescafe
İçimi bulandırır bunlarsu icerim ama diğerlerinin icemiyorum aç karnına
Oha yuh. Ay Allam bazen diyorum iyi ki gittim. Bu kadar sacma salakliga gercekren ruhum dayanmiyo. Egitimimiz bitik bizim yaSana komik bir şey söyleyeyim. Ortmenlik hakkı tanınmıyor bize.Yetersizmisiz.
Beni cebine falan koy gotursene. Bak kilo da veriyorum.Oha yuh. Ay Allam bazen diyorum iyi ki gittim. Bu kadar sacma salakliga gercekren ruhum dayanmiyo. Egitimimiz bitik bizim ya
yoğurt nedense benim diyetisyenim çok önermemişti. bilmiyorum neden ama kefir olmazsa olmazım hayatımda hemen hemen her gün içiyorum ama bugün balık aldığım için kefir almadım. kefir sanırım daha iyi yoğurda göre ama bilmiyorum nedenBiraz badem tuzsuz olursa iyi olur.
Fındık,ceviz,hurma,leblebi hepsi olur ama çok çok değil.
Kefir ve yoğurt çok iyi olur.
Kuzum keske goturebilsem ya. Keske vallaBeni cebine falan koy gotursene. Bak kilo da veriyorum.
aynen keşke yapabilseymişsin üzüldümYapmıyorum aslında. Yapmak için akademisyen olmam lazımdı evet. Ama orada da başka başka şeyler var engel olan. Burada konuşmayacağım bunu.
Ama dediğin gibi şu an bunu yapıyor olsaydım, öğrendiklerimi kullanma ortamım olsaydı benden mutlusu yoktu.
Canimm nasılsın bende çok fena dagitmistim şimdi iyi başladık ultra zorlu bakalim bu sefer olacak inşallahBenim de buralarda olmam lazım da motivasyon yok başarılar gençler
O zaman madensuyu içelim tüm bunlara.Kuzum keske goturebilsem ya. Keske valla
Serefe kuzum. Sekerli varsa sekerli ic madensuyunu bxbxbxbxbO zaman madensuyu içelim tüm bunlara.
İyk midemi bulandiriyor şekerli. Sadece soğuk kahveyi şekerli içebiliyorum artık hava serinledi gerek yok ona da.Serefe kuzum. Sekerli varsa sekerli ic madensuyunu bxbxbxbxb
aynen kendisi daha güzel tanımlamıştı hatta ben okuyunca aşık oldum direk valla."Karşılaştırmalı edebiyat, birkaç dilin edebiyatıyla aynı anda ilgilenen eleştirel bir bilim dalıdır. Bu alandaki akademisyenler ve öğrenciler genellikle birkaç dilde yetkin ve o dillerin edebiyatlarında ileri düzeyde bilgilidirler." Artenin mesleğinin güzelliğiedebiyat aşığıym
aynen yazdı ben de onu demiştimYazdım ya kız edebiyat. Farklı yazarların farklı ya da aynı dönemlerde, farklı dillerde yazmış oldukları eserlerin ya da eserlerdeki karakterlerin davranış/düşünüş şekillerinin benzer ve farklı yönlerini; yazarların hayatlarını ve yazılan dönemin sosyo-kulturel, ekonomik ve siyasal koşullarını da göz önünde bulundurarak kompare ediyorum.
1 dilim yogurt nasi oluyo
ay doğru sen benim rakibimdin yaHadi bakalım göreceğiz
Valla tenceresiz ben siyah çay asla içemem ama sütlü kahve de ya da sütlü mısır gevreği falan yiyemem ama sade filtre kahve mis gibi bağırsaklarımı bile temizliyor afedersin her sabah iyi bir şey galba yaptığım şeyama tabi kilo verme sürecimi aksatabilir. eskiden kahvaltısız yapmazdım ama okuduğum bir kaç yazıdan sonra kahvaltının olmaması gereken bir öğün olduğuna karar verdim bir şekilde yani ikna etti beni. eğer bu haftalarda istediğim kiloyu veremezsem kahvaltıyı zorla yapmaya başlarım ama
2 saat alışveriş yaptım arteSpor yaptın mı spor?
Canımmm teşekkür ederizBenim de buralarda olmam lazım da motivasyon yok başarılar gençler
Bende öyle okuyorum epeydir ne yazacağımı da unutup gitcemaynen yazdı ben de onu demiştimay ben niye hep arkadan geliyorum ya bu yazılanların hepsini okicam illa