Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Benimde yok. Abur cubur kessem veriyorum biliyor musun

O el nee ahahhaahah

Menü ne oldu menü 🌼
ben diyet menü yaptım diye yazdıydım cho ama hatrın için detaylı yazıyorum:

Sabah 1-2 Kupa sade filtre kahve
Öğlen 1 küçük ekmek tam buğday etmeği yani iki küçük dilim gibi düşünün arası vegan köfte ve marul
2 ara öğün Elma
Akşam: 1 küçük ekmek tam buğday etmeği yani iki küçük dilim gibi düşünün arası vegan köfte ve marul
ara öğün: 330 gr latte macchiato totalde 200 kcal falandı
su az içtim
2 saat de alışverişte yürüdüm sürekli yani benim sporum böyle oldu bugün

dün 1 saat 40 dakka tempolu yürümüştüm yarın da koşmayı düşünüyorum:):):)

ben diyet menü yaptım diye yazdıydım cho ama hatrın için detaylı yazıyorum:

Sabah 1-2 Kupa sade filtre kahve
Öğlen 1 küçük ekmek tam buğday etmeği yani iki küçük dilim gibi düşünün arası vegan köfte ve marul
2 ara öğün Elma
Akşam: 1 küçük ekmek tam buğday etmeği yani iki küçük dilim gibi düşünün arası vegan köfte ve marul
ara öğün: 330 gr latte macchiato totalde 200 kcal falandı
su az içtim
2 saat de alışverişte yürüdüm sürekli yani benim sporum böyle oldu bugün

dün 1 saat 40 dakka tempolu yürümüştüm yarın da koşmayı düşünüyorum:):):)
Ay cok guzelmis senjn liste kendimi starbucksta gibi hissettim birden

Komparatist. 😂 Geçerliliği olan bir meslek değil zaten. Boşuna okudum o kaa. Şimdi de öğrendiklerimi unutmakla meşgulum.
bence süpermiş mesleğin Artemissisipi Artemissisipi kime göre neye göre geçerliliği yok yani her şey para değil yaptığın şey çok zevkli olsa gerek ben sevdim :KK24: :super: :KK19:

Hiç lazım olmuyoruz. Edebiyattan tiyatroya, sinemadan eleştiriye kadar bir çok alanda kültür mantarı olarak yetiştirilip ortamda çürümeye kalıyoruz.
eğitimi oldukça zor, çok emek ve kültürel birikim isteyen bir bölümde okumuşsunuz. çok değerli bir meslek bence.

eğitimi oldukça zor, çok emek ve kültürel birikim isteyen bir bölümde okumuşsunuz. çok değerli bir meslek bence.
Teşekkür ederim ama üzgünüm işte. Öğrendiğim şeyler bende kalıp çürümeye başlayınca üzülüyorum. Neyse amaaaan ya. Boşverin.

X