Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

️ Evet kızlar yarın tartı günü
Hadi biraz hareket
Ne yapıyorsak kendimiz için. Her şey kendi mutluluğumuz için.

İnsanlar, hayat telaşı, özgürlüğün olamayışı, üzüntüsü stresi üstümüzde hakimiyet kurup bizi şişmanlatabiliyorsa
Biz onlara bırakın bozulan psikolojimizi, sağlığımızla oynama hakkını verdiğimiz içindir

Şimdi en azından kendi bedenimiz üzerinde hakimiyet kurabildiğimizi kendimize ispat edelim
Önce Rabbimize sonra da bize emanet bu vücut, bu psikoloji.
Bizim. Bize yediren sebeplerin/ kişilerin değil. Bunlar yaşanırken herkes hayatına devam ediyor. Ayılmamız gerek.

Sonra da öz güven dolup taşalım
Çünkü hak ediyoruz. Hepimiz şahsına münhasır değerli kadınlarız. Hepimizin bir hikayesi var.
Bugün hayattayız. Yarın yaşanırsa bu bir hediyedir bize.
Bugün yapalım arkadaşlar.

Son düzenleme:
Alıntı yapamadım niyeyse hata veriyor
Geçmiş olsun dilekleriniz için Allah razı olsun inşallah
Yarın hepimiz için güzel bir gün olur inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
Artıda çıksam ekside çıksam benim için sorun değil tabi artı çıkınca moralim bozuluyor ama beslenmemden sporumdan eminim o yüzden içim rahat sağlığım için yapabildiğimin en iyisini yapıyorum
Birde kaptanım ben şimdi kilomu yarın neye göre hesaplayayim 56.50 e göre mi 58 kg ya göre mi Chocolita

Sen geçtiğimiz cumartesi günü tartı fotoğrafı çekmiştin değil mi? Tekrar bir alabilir miyim onu ya listeye eklemeye unuttum herhalde. Hesabı ona göre yapalım

Söylediklerinin hepsi o kadar doğru ki o farkındalığı yakalayıp hiç bırakmamak. Her şey inanmakla başlıyor yapabileceğine inanmak hepi.izde de bu inancın hepimizde de olduğunu görüyorum.

Gün ozetim böyle 18.00 da gün kapatıldı
Oruçlu olanların orucunu Allah kabul etsin ben devam ohbb

Eklentiler

• 1000011426.jpg
    114,7 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000011560.jpg
    79,9 KB · Görüntüleme: 1
  • 1000011621.jpg
    110,1 KB · Görüntüleme: 2
22 Kasım menü bildirimi
Sabah bol su ve türk kahvesi

Saat 14.00
3 kaşık pilav, 3 kaşık tavuk sote, 2 tane marulla çiğ köfte
Saat: 18.00
1 kase çorba, 1 dilim ekmek ve salata
2 mandalina
2 lt su

Dün bugün ilk günüydü spor yapamadım
Adım: 6000

Eklentiler

• 1000070813.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 1
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…