Gobegimi gordun mu sen benimŞişko mu
Kafamda siskoyla mutluyu birlikte kodlamazsaniz sevinirim. Tesekkurler bxbxxjGobegimi gordun mu sen benim
Şişko pamigim olursun ben seni göbekli gidikli sevdim zaten sorun yokNozayif mutsuz olacagima, mutlu bir sisko olmayi yegliyorum, tsk
Mavi elbiseyle görüldüğü kadar.Gobegimi gordun mu sen benim
Tatli yemeye devam edersem mutlu bi insan olarak kalmaya devam edicemKafamda siskoyla mutluyu birlikte kodlamazsaniz sevinirim. Tesekkurler bxbxxj
Şişko pamigim olursun ben seni göbekli gidikli sevdim zaten sorun yok
Temiz + 15’im varMavi elbiseyle görüldüğü kadar.
Boyun uzun senin 3-5 fazlaya şişko der gibisin
Boyunu da söyleTemiz + 15’im var
173Boyunu da söyle
Tamam gidebilirsin
Temiz + 15’im var
15 kg fazlam var diyorum ama yaaaSıska mı olmak derdin?
ay çok teşekkürler rahatladım bi destekleyince sen:) aynen ben de öyle okumuştum kortizon bir kaç saat çalışıyor diyeKahve kilo vermeni engellemez.
İkna olduğun şey doğru.
Uyanır uyanmaz yemeye ihtiyacımız yok kortizol hormonu çalışıyor sabah ilk saatlerde o saatte yemenin hiç bir faydası yok.
Aralıklı orucu çok rahat yaparsın herkesin imrendiği bir şey. Çoğu insan sabah kahvaltı yüzünden yapamıyor. İlk öğünü öğlen yemek olarak son öğünü akşam kahvaltı olarak yapabilirsin oda sana kalmış
Var diyorsan vardır ya15 kg fazlam var diyorum ama yaaa
Var var da iste tatli seviyorum benVar diyorsan vardır ya
kız görememişsin her yerde varBen burda hic gormedim. Kiz ben Turkiye'de degilim.
Var var da iste tatli seviyorum ben
almanyayı diyorsan aynı yerdeyiz kuzu ben içiyorsam sen de bulursunBen burda hic gormedim. Kiz ben Turkiye'de degilim.
Her gun yemiyorum ama seker yyzunden, yine de ayni sebeple zayiflamam cok zor oluyorBir dilim ikram ederdim de burası uygun değil
Terbiyesizlik yani baska bisey degil