- 25 Temmuz 2013
- 12.792
- 52.299
Yaşadığım yerde mi?Kuzum Sinema elesturmebi sinema yazari falan olsana
Ay gugil mailimin sifresini hatirlamiyorum. Telde otomatik aciyo. Onun bilgisayari bagli yaziciya. Orda nasi acicam gugilmeyl? Ya da teli yaziciya baglamam lazim. Ama bende oyle bi zeka yok bxbxvxvSen niye yazdirmiyon yav? Sen yapsana.
Istanbula gitmen lazim o iş icin. Eskiden sinema sektorundeydim ben. O isi yapan cok tanidigjm vardi.Yaşadığım yerde mi?
ben diyet menü yaptım diye yazdıydım cho ama hatrın için detaylı yazıyorum:Benimde yok. Abur cubur kessem veriyorum biliyor musun
O el nee ahahhaahah
Menü ne oldu menü
Yazıcıya bluetooth ile mi baglaniliyor? Bluetoothunu aç bakalım yazıcı görünüyor mu?Ay gugil mailimin sifresini hatirlamiyorum. Telde otomatik aciyo. Onun bilgisayari bagli yaziciya. Orda nasi acicam gugilmeyl? Ya da teli yaziciya baglamam lazim. Ama bende oyle bi zeka yok bxbxvxv
Çok zor.Istanbula gitmen lazim o iş icin. Eskiden sinema sektorundeydim ben. O isi yapan cok tanidigjm vardi.
Ay cok guzelmis senjn liste kendimi starbucksta gibi hissettim birdenben diyet menü yaptım diye yazdıydım cho ama hatrın için detaylı yazıyorum:
Sabah 1-2 Kupa sade filtre kahve
Öğlen 1 küçük ekmek tam buğday etmeği yani iki küçük dilim gibi düşünün arası vegan köfte ve marul
2 ara öğün Elma
Akşam: 1 küçük ekmek tam buğday etmeği yani iki küçük dilim gibi düşünün arası vegan köfte ve marul
ara öğün: 330 gr latte macchiato totalde 200 kcal falandı
su az içtim
2 saat de alışverişte yürüdüm sürekli yani benim sporum böyle oldu bugün
dün 1 saat 40 dakka tempolu yürümüştüm yarın da koşmayı düşünüyorum:):):)
Yarin tarif etsene kiz. Onun odasinda yazici. Kendisi de uyudu. Horluyo diye atiyorum adami odadadn bxbxbxbxYazıcıya bluetooth ile mi baglaniliyor? Bluetoothunu aç bakalım yazıcı görünüyor mu?
bence süpermiş mesleğinKomparatist.Geçerliliği olan bir meslek değil zaten. Boşuna okudum o kaa. Şimdi de öğrendiklerimi unutmakla meşgulum.
eğitimi oldukça zor, çok emek ve kültürel birikim isteyen bir bölümde okumuşsunuz. çok değerli bir meslek bence.Hiç lazım olmuyoruz. Edebiyattan tiyatroya, sinemadan eleştiriye kadar bir çok alanda kültür mantarı olarak yetiştirilip ortamda çürümeye kalıyoruz.
Tamam yarın hallediyoruz bu işi.Yarin tarif etsene kiz. Onun odasinda yazici. Kendisi de uyudu. Horluyo diye atiyorum adami odadadn bxbxbxbx
Her şey para canım. Parasız şuradan şuraya adım atmayı bırak bir lokma ekmek yiyemiyorsun.bence süpermiş mesleğinArtemissisipi kime göre neye göre geçerliliği yok yani her şey para değil yaptığın şey çok zevkli olsa gerek ben sevdim
Ortmen olsana.Her şey para canım. Parasız şuradan şuraya adım atmayı bırak bir lokma ekmek yiyemiyorsun.
bence de kesinlikle katılıyorum choco ya. mesleğin çok cool bir nevi akademisyenlerin yaptığı bir şey yapıyorsun harikaAy çok havalıgeçerliliği olmasa bile adı yetti beeh
keşinlikle bakalım kasım sonunda 50 kilo olabilecek miyiz
Aynen öyle. Valla gurur duydum benbence de kesinlikle katılıyorum choco ya. mesleğin çok cool bir nevi akademisyenlerin yaptığı bir şey yapıyorsun harika
Teşekkür ederim ama üzgünüm işte. Öğrendiğim şeyler bende kalıp çürümeye başlayınca üzülüyorum. Neyse amaaaan ya. Boşverin.eğitimi oldukça zor, çok emek ve kültürel birikim isteyen bir bölümde okumuşsunuz. çok değerli bir meslek bence.
Sana komik bir şey söyleyeyim. Ortmenlik hakkı tanınmıyor bize.Ortmen olsana.