Bu yarışa ben katılmasam kaptanım puanlamada ip atlama çok fazla puan ediyor ben günlük en az 3000 ip atlıyorum kardiyoya ek digerlerinin motivesini düşürmeyeyimOlabilir canım. Biz de egzersiz süresi olarak düşünmüştük. Ama dediğin mantıklı sonuçta hareketlerin etkisi bir değil. Kızlara zor olmazsa yapalım. Puanı süreyle çarpacaklar değil mi
Bireysel demiştim aslındaKilo bazında grupça yarışıyorsunuz zaten canım bireysel hiç yaptınız mı bilmiyorum tabi
Olur tabi niye olmasın iki cengaver yarışacaksa kim tutabilir var mı gözüne kestirdiğin biriBireysel demiştim aslında
Kilo listesine bakıncaOlur tabi niye olmasın iki cengaver yarışacaksa kim tutabilir var mı gözüne kestirdiğin biri
Teşekkür ederim Tamam inşallah yapıcam canımNe tatlı saat
Tamam canım yarın 6 000 adım bekliyorum
İyi akşamlar gönülcüm afiyet olsun
Yarın egzersizi beklerim
Tabi hoş geldiniz. Tartı fotoğrafıyla Boy ve hedef kiloyu yazarak listeye girebilirsiniz
Kilo listesine bakıncagidelimkaptan ile yakın kilolarimiz
ya siz bu konuylada ilgileniyormussunuz benim durum şöyle 2021 de ben zipzipin takımıyla kilomu verdim 51 kg düştüm sonra 1 sene korudum sonra annem eşim vs çok baskı yapinca zayıfsın diye kontrollü kilo alma diyetiyle 55 kg geldim 3 senedirde 55 57arasi koruyorum kortizona ara verince direk 55 e düşüyorum: ) her neyse şimdi aylardır 55 e iniyorum ama asla altı olmuyor bu sabah 54.9 gordum ama yarin serum içi kortizon yüklemem va4 haftada 2 damardan 5. Günde Günde 4 kere 16 mg hap alıyorum varmi bir tavsiyeniz beslenmeme sporumada çok dikkat ediyorum aslında kortizonlari ölene kadar almak zorundayimi
Gayet güzel görünüyorMisafir olunca benim bütün duzen alt üst vallahi
Sabah hurmalar su ve kahve
Saat 11.30 gibi
250 ml laktozsuz süt +3 hurma +1.5 yk yulaf + tarçın smothie
Saat 13.17
Maydanoz minik bir havuç 3 hurma bizttt
Saat 15.00
1 biber dolması +2 yk yoğurt
Saat 17.00
6 yk ıspanak kıymalı + 1 kepçe şehriye çorbası + 1 kaşık yoğurt 2 dilim ayva
Sabah 2 Saat kadar yürüyüş
Gece fırsat bulursam spor videosu
Chocolita Bonus
Yeni bakabildim İlknur şimdi listeye ekliyorum.Merhaba sabah kahvaltımın fotoğrafını ekliyorum öglen bisey yemedim sadece kahve ictim 2 minik parca bitterle. Aksam yemeğini yiyemedim suan 2 tost ekmegiyle bi tost yapıp yicem malesef. Sabah ekmek yemeyip su saatte yemek kötü oldu. Buda attıgım adım sayısı
Chocolita
Benim konuyla alakalı bir bilgim yok ama geçmiş olsun demek istedim. Beslenmene çok dikkat ediyorsun maşallah şimdiye kadar firesiz ilerledin. Daha fazla ne yapabilirsin bilemiyorum. Egzersiz konusunda da iyisin. Kendine çok yüklenme olur mu. 157 boya 57 kilo aslında güzel. 55 de iyidir. 50 kiloyken çok mutluydum diyorsan ayrı tabi. Doktorun neyi uygun gördüğü de önemli. Sıkıntı görmüyorsa kimseyi dinlemeKilo listesine bakıncagidelimkaptan ile yakın kilolarimiz
ya siz bu konuylada ilgileniyormussunuz benim durum şöyle 2021 de ben zipzipin takımıyla kilomu verdim 51 kg düştüm sonra 1 sene korudum sonra annem eşim vs çok baskı yapinca zayıfsın diye kontrollü kilo alma diyetiyle 55 kg geldim 3 senedirde 55 57arasi koruyorum kortizona ara verince direk 55 e düşüyorum: ) her neyse şimdi aylardır 55 e iniyorum ama asla altı olmuyor bu sabah 54.9 gordum ama yarin serum içi kortizon yüklemem va4 haftada 2 damardan 5. Günde Günde 4 kere 16 mg hap alıyorum varmi bir tavsiyeniz beslenmeme sporumada çok dikkat ediyorum aslında kortizonlari ölene kadar almak zorundayimi
Gönül kuşum patatesi tek öğün ye akşama kalmadan öğlen yediğin çok iyi mesela akşamki çok gereksiz.12 Kasım menüm
Sabah
1 fincan yeşilçay
2 dilim tam buğday ekmeği
1.5 haşlanmış yumurta
3 Çatal peynir
1 tane zeytin
1 tane çeri Domates
Birkaç lokma acı sos
Öğle
3 kaşık bulgur
2 kaşık etli patates
2 kaşık yoğurt
Ara
1 fincan sade çay
2 3 tane fıstık
Akşam
Soslu tavuk
Patates
Az turşu
Az Domates
2 maden suyu
İnce Lavaş
Şuan çay ve su İçmekteyim
Leslie mi yapıcam birazdan inşallah
Bonus Chocolita
Teşekkür ederim Bonus haklısın tamam inşallahGönül kuşum patatesi tek öğün ye akşama kalmadan öğlen yediğin çok iyi mesela akşamki çok gereksiz.
Akşamki tavuğun yanına salata yoğurt daha iyi.
Salata her öğün yapmak zor gelirse yıkanmış kurutulmuş doğranmış malzemeleri karıştırıp saklama kabına koy ordan alıp 2-3 gün sosunu dökersin fikir olsun
Neyin var evde planlayalım istersenYarın çok sade beslenmek istiyorum
Salata ağırlıklı inşallah başarırım
Bolca Yeşillik aldırdım bugünNeyin var evde planlayalım istersen