Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Olabilir canım. Biz de egzersiz süresi olarak düşünmüştük. Ama dediğin mantıklı sonuçta hareketlerin etkisi bir değil. Kızlara zor olmazsa yapalım. Puanı süreyle çarpacaklar değil mi
Bu yarışa ben katılmasam kaptanım puanlamada ip atlama çok fazla puan ediyor ben günlük en az 3000 ip atlıyorum kardiyoya ek digerlerinin motivesini düşürmeyeyim

Olur tabi niye olmasın iki cengaver yarışacaksa kim tutabilir var mı gözüne kestirdiğin biri
Kilo listesine bakınca gidelimkaptan ile yakın kilolarimiz
ya siz bu konuylada ilgileniyormussunuz benim durum şöyle 2021 de ben zipzipin takımıyla kilomu verdim 51 kg düştüm sonra 1 sene korudum sonra annem eşim vs çok baskı yapinca zayıfsın diye kontrollü kilo alma diyetiyle 55 kg geldim 3 senedirde 55 57arasi koruyorum kortizona ara verince direk 55 e düşüyorum: ) her neyse şimdi aylardır 55 e iniyorum ama asla altı olmuyor bu sabah 54.9 gordum ama yarin serum içi kortizon yüklemem va4 haftada 2 damardan 5. Günde Günde 4 kere 16 mg hap alıyorum varmi bir tavsiyeniz beslenmeme sporumada çok dikkat ediyorum aslında kortizonlari ölene kadar almak zorundayimi

Eklentiler

• 1000007686.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 18
İyi akşamlar adım yarısına ben de katılmak istiyorum menümü de paylaşayım gelmişken
Sabah zeytin peynir erken kalktım canım bişey istemedi
Öğlen taze fasulye
Türk kahvesi yanına kuru kayısı maden suyu
Akşam taze fasulye 4 kaşık mantı
Suyumu içiyorum Yeşilçay demleyecem birazdan günü kapatırım Chocolita Bonus

Selamlar
Sabah 500 ml limonlu su
Kahvaltı 3 dilim peynir 2 yumurta dan omlet çay
Ara kahve
1 cennet hurması üzerine 1 tatlı kaşığı tahin(tatlı krizine çok iyi oluyor)
Akşam tam buğday ekmeğine tost (2dilim ekmekle) 1 kase yoğurt
3 lt su
1 soda
Dünkü cezaya istinaden 30 dk türk usulü leslie yaptım
Chocolita Bonus

Merhaba sabah kahvaltımın fotoğrafını ekliyorum öglen bisey yemedim sadece kahve ictim 2 minik parca bitterle. Aksam yemeğini yiyemedim suan 2 tost ekmegiyle bi tost yapıp yicem malesef. Sabah ekmek yemeyip su saatte yemek kötü oldu. Buda attıgım adım sayısı
Chocolita

Eklentiler

• IMG_2470.jpeg
    96,2 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_2477.jpeg
    60,1 KB · Görüntüleme: 16
12 Kasım menüm
Sabah
1 fincan yeşilçay
2 dilim tam buğday ekmeği
1.5 haşlanmış yumurta
3 Çatal peynir
1 tane zeytin
1 tane çeri Domates
Birkaç lokma acı sos

Öğle
3 kaşık bulgur
2 kaşık etli patates
2 kaşık yoğurt

Ara
1 fincan sade çay
2 3 tane fıstık

Akşam
Soslu tavuk
Patates
Az turşu
Az Domates
2 maden suyu
İnce Lavaş

Şuan çay ve su İçmekteyim

Leslie mi yapıcam birazdan inşallah

Bonus Chocolita

Hiç bilgim yok kortizon ciddi bir ilaç ona rağmen 55 kiloda biri olarak zaten zoru başarmışsın maşallah boyun kaç? neden 55in altına inmek istiyosun?

Gayet güzel görünüyor
Yeni bakabildim İlknur şimdi listeye ekliyorum.
Afiyet olsun, ama çok az olmamış mı bu şekilde. Tansiyonun düşebilir. Bugün mü fırsat olmadı belki ondan öyle oldu?

Benim konuyla alakalı bir bilgim yok ama geçmiş olsun demek istedim. Beslenmene çok dikkat ediyorsun maşallah şimdiye kadar firesiz ilerledin. Daha fazla ne yapabilirsin bilemiyorum. Egzersiz konusunda da iyisin. Kendine çok yüklenme olur mu. 157 boya 57 kilo aslında güzel. 55 de iyidir. 50 kiloyken çok mutluydum diyorsan ayrı tabi. Doktorun neyi uygun gördüğü de önemli. Sıkıntı görmüyorsa kimseyi dinleme

Gönül kuşum patatesi tek öğün ye akşama kalmadan öğlen yediğin çok iyi mesela akşamki çok gereksiz.

Akşamki tavuğun yanına salata yoğurt daha iyi.
Salata her öğün yapmak zor gelirse yıkanmış kurutulmuş doğranmış malzemeleri karıştırıp saklama kabına koy ordan alıp 2-3 gün sosunu dökersin fikir olsun

Teşekkür ederim Bonus haklısın tamam inşallah
Bu salata işi için stok iyi olur yapmaya çalışırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…