- 11 Haziran 2010
- 7.641
- 13.784
Çok geçmiş olsun.MerhabalarChocolita
Bugün şehir hastanesinde fizik tedavi randevum vardı. Ortopedi bölümüne yönlendirdiler. Sol ayak bileğimde bağ zedelenmesi olmuş. 4 gün rapor verdiler. Evde istirahat edeceğim. İlaç ve raporumu yazacaklar, onu bekliyorum.
Bonus adım yarışına katılamayacağım sol ayal bileğimdeki bağ zedelenmesinden dolayı.
Bonus spor yarışı için bi önerim var
Diğer diyet gruplarında spor puanları var dakika olarak . Her sporun her hareketin puanı farklı . Onları baz alarak herkes yaptığı sporun puanını hesaplayıp yazsa .
Mesela 1 dk cardio 2 puan olsun 15 dk yapan 30 puan yazsın günlük listesini yazarken
Olabilir canım. Biz de egzersiz süresi olarak düşünmüştük. Ama dediğin mantıklı sonuçta hareketlerin etkisi bir değil. Kızlara zor olmazsa yapalım. Puanı süreyle çarpacaklar değil miBonus spor yarışı için bi önerim var
Diğer diyet gruplarında spor puanları var dakika olarak . Her sporun her hareketin puanı farklı . Onları baz alarak herkes yaptığı sporun puanını hesaplayıp yazsa .
Mesela 1 dk cardio 2 puan olsun 15 dk yapan 30 puan yazsın günlük listesini yazarken
O zaten aklımda ama sizi uğraştırır mıyım diye demedim takımlarda hep öyle yapardık çünkü sporlar aynı zorlukta değil.
Bir grubun takımın puan listesini örnek alarak kullanabiliriz
Bence en mantıklısı bu aynen herkes kendi puanını hesaplar yazar hem listeyi kontrol eden kaptana da zor olmaz hafta birincisini belirlerkenOlabilir canım. Biz de egzersiz süresi olarak düşünmüştük. Ama dediğin mantıklı sonuçta hareketlerin etkisi bir değil. Kızlara zor olmazsa yapalım. Puanı süreyle çarpacaklar değil mi
Bakıcam canım
Kilo bazında grupça yarışıyorsunuz zaten canım bireysel hiç yaptınız mı bilmiyorum tabiKilo bazında yarıssak hem tartıda hem.sporda kazanan kaybedene küçük bir ceza verebilir gibi işte 20 dk video yada atıyorum 7000 adım cezası gibiBonus
Aslında çok ödem aldım cumartesi göndermek iyisi sanırım