Ter içinde kalmak iyi hissettiriyor dimiSelam canlar . Migren atağı tuttu yine sabahtan beri geçmedi gözüm açılmıyor.kafamı kesip vazoya koymak istiyorum çöpe atmaya kıyamadım vazo iyidir.
Neyse gelelim menüye
Sabah 500 ml limonlu su
Kahvaltı 2 hş yumurta 3 dilim peynir 1 kase salata 1 dilim tb ekmeği
Ara kahve
2 mandalin
Akşam 1 kase çorba 1 kase salata
2 lt su
1 fincan sahlep
Şu güzel popolu abla ile çalıştım bugün kan ter içinde kaldım
Chocolita Bonus
Eki Görüntüle 3503188
Olabilir gönülcüm halledilir. Eski arkadaşlar da iyi bilir ben dahil ne uyarılar aldık sildirdik. Topiğin kuralı cilvesi. Yolumuz uzun ama birlikte bir şekilde hallederiz. Hiçbir zafer güllük gülistanlık olmadı. Ama biz düşsek de yine güldük gülistandık. Sıkıntı yok bebeğimTamam canım o zaman bi uyarım olmuş oldu
Üzgünüm bu son günler iyi gitmedi
Şimdi de temizlik yapıyorum
Bitince leslie yaparım diyordum ama halim kalır mı bilmiyorum gün içinde de evde olmadığım için bi tık zorlandım
Bakalım inşallah güzel bi eksi getiririm
Adım yarışmasına katılırım olur zaten evden dısarı cıkmadıgım gün bile 6 bini geciyo benim. Telefonda saglık uygulaması aktif mi bakıyım aktiflestiriyim o zamanAdım yarışmasına katılmak istersen telefonda da adım sayar aktif olsun istersen. Bebek arabası sürerken saat eksik sayarsa telefondaki tam saymış olur onu gönderebilirsin
Yaa çok teşekkür ederimm nasıl iyi geldi bu mesajınOlabilir gönülcüm halledilir. Eski arkadaşlar da iyi bilir ben dahil ne uyarılar aldık sildirdik. Topiğin kuralı cilvesi. Yolumuz uzun ama birlikte bir şekilde hallederiz. Hiçbir zafer güllük gülistanlık olmadı. Ama biz düşsek de yine güldük gülistandık. Sıkıntı yok bebeğim
Sağol çokom yok duş da fayda etmedi malesef erkenden uyudum öyle rahatladımTer içinde kalmak iyi hissettiriyor dimikan can gelir insana. Yarasın iyi yapmışsın
Ayrıca geçmiş olsun. Duş alınca iyi gelir belki biraz
Sağol bonusum denemedim onuMigrenben çok geçmiş olsun hacamat hiç denedin mi migrene direk ilaç o