Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Ter içinde kalmak iyi hissettiriyor dimi kan can gelir insana. Yarasın iyi yapmışsın
Ayrıca geçmiş olsun. Duş alınca iyi gelir belki biraz

Olabilir gönülcüm halledilir. Eski arkadaşlar da iyi bilir ben dahil ne uyarılar aldık sildirdik. Topiğin kuralı cilvesi. Yolumuz uzun ama birlikte bir şekilde hallederiz. Hiçbir zafer güllük gülistanlık olmadı. Ama biz düşsek de yine güldük gülistandık. Sıkıntı yok bebeğim

Adım yarışmasına katılmak istersen telefonda da adım sayar aktif olsun istersen. Bebek arabası sürerken saat eksik sayarsa telefondaki tam saymış olur onu gönderebilirsin
Adım yarışmasına katılırım olur zaten evden dısarı cıkmadıgım gün bile 6 bini geciyo benim. Telefonda saglık uygulaması aktif mi bakıyım aktiflestiriyim o zaman

Yaa çok teşekkür ederimm nasıl iyi geldi bu mesajın
Cansın

13 kasım
Kahvaltıdan önce elma sirkeli su
Kahvaltı - 1 kase sütlü yulaf + 1 trabzon hurması,
Ara - 1 mandalina, 2 dilim portakal
Akşam - etli kuru fasulye, 4 yk yoğurt , 2 salatalık, yeşillik
Ara 1 maden suyu
Su 2.5 litre
Yeşil çay 2 bardak
Adımların komple görüntüsü alıp atıcam hafta sonu
Başka spor yapmadım
Chocolita Bonus

Migrenben çok geçmiş olsun hacamat hiç denedin mi migrene direk ilaç o
Sağol bonusum denemedim onu ilaç kullanıyorum günlük . Nöroloji doktoru psikiyatriye yönlendirdi o da psikologla görüşmen lazım dedi stres kaynaklı olduğunu söylediler . Günlük kullandığım bi ilaç var çok uzun zamandır bu kadar kötü olmamıştım . Bi de atak anında içtiğim bi ilaç var ağır bi ilaç o da fayda etmedi bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…