Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Hiç bilgim yok kortizon ciddi bir ilaç ona rağmen 55 kiloda biri olarak zaten zoru başarmışsın maşallah boyun kaç? neden 55in altına inmek istiyosun?
Teşekkür ederim boyum 157 söyledi ilaçlara bagli metabolizma yaşım ben 34 olmama rağmen 38 39 yas arasında çıkıyor normalde hızlıdır metabolizmam bu yüzden kilo vermem zor ama.almam çok kolay oluyor bende istiyorum ki en azından 50 53 arasında koruma yapabileyimki ilerisi için kendime tolerans kilosu bırakabileyim
Çok teşekkür ederim kaptanım benimki biraz ileriye yönelik yatırım gibi olacak:) ilaçlara bağlı kilo alma eğilimim artıyor metabolizmam yavaşlamis durumda

Kızlar ben yumurta yemiyorum sabahta o yüzden zorlayıcı oluyo bana kahvaltı önerilerinde bulunabilir misiniz

Krep şeklinde tüketebilir misin?

Yulaf unuyla falan yaparsın

Anladım canım sen tedbiren vermek istiyorsun. İnşallah verebilirsin istediğin şekilde

Krep şeklinde tüketebilir misin?

Yulaf unuyla falan yaparsın

Anladım canım sen tedbiren vermek istiyorsun. İnşallah verebilirsin istediğin şekilde
Krep yerim ama baska bisey yaptım bugun yumurtanın sarısını seviyorum ben sadece süt kattım biraz 2 kasık yulaf koydum kaşar peyniri dereotu ekledim omlet yaptım
Sabah kahvaltım

Eklentiler

• IMG_2480.jpeg
    202,4 KB · Görüntüleme: 10
Kilo verme süreci
1- Yağ kesesinin içi boşalır
2- Yağ kesesi su dolar
3- Su bekler
4- Su gidip yağ kesesi küçülür.

Bundan dolayı 1 haftadan önce tartılmak doğru sonuç vermiyormuş canım. Eğer her şeyi doğru yaptıysan sabırlı olman gerekiyor. Tartı da gördüğün su aşamasıdır
bende katılmak istiyorum
Tartı göndererek başlayabilirsiniz

Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için evet olabilir ya gerçekten motivasyonum çok düşüyor tartılmayacağım diyorum ama dayanamıyorum

Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için evet olabilir ya gerçekten motivasyonum çok düşüyor tartılmayacağım diyorum ama dayanamıyorum
Tartı gününe kadar hiç tartılma canım. Durduk yere modun düşmesin. Zaten kolay yakalanmıyor bu mod motivasyon. Hatta olabildiğince geç tartılmak gerekiyor ki sonuç süpriz olsun mutlu etsin

Tartı gününe kadar hiç tartılma canım. Durduk yere modun düşmesin. Zaten kolay yakalanmıyor bu mod motivasyon. Hatta olabildiğince geç tartılmak gerekiyor ki sonuç süpriz olsun mutlu etsin
Değil mi çok doğru diyorsun tartı gözümün önünde bir duracak ve tartılmayacağım. Belki de ödemdir yani

Saat 11.26
4 diyet hurma 1 kupa sütlü hindiba kahve 1 tk şekersiz fıstık ezmesi
Arada 1.5 lt su
13.40
Şekersiz kahve 1 parça dubai çikolatası
15.57
100 gram haşlanmış tavuk göğsü + 1 tabak yeşillik salatası + 1 parca hashasli 10 gram geldi tartida
18.00 gibi 2 kaşık yoğurt 3 hurma yiyip günü kapatacağım
Spor yok belim fena
Bonus Chocolita

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…