Eki Görüntüle 3502717 Eki Görüntüle 3502718
Eki Görüntüle 3502719 Eki Görüntüle 3502720
Kızlar 3 gün oldu tam dikkat ediyorum menüme sporda yapıyorum ama neden kilom düşmüyor anlamıyorum yaEki Görüntüle 3502721
Chocolita Bonus
Hayır yakın değil daha çok var bilmiyorum niye böyle oluyor ya cumartesi günü diyetisyen randevum var inşallah Yağ oranı azalmıştır da ödemdirRegl yakın mı? Çok erken tartılıyorsan biraz geciktir istersen
Teşekkür ederim boyum 157 söyledi ilaçlara bagli metabolizma yaşım ben 34 olmama rağmen 38 39 yas arasında çıkıyor normalde hızlıdır metabolizmam bu yüzden kilo vermem zor ama.almam çok kolay oluyor bende istiyorum ki en azından 50 53 arasında koruma yapabileyimki ilerisi için kendime tolerans kilosu bırakabileyimHiç bilgim yok kortizon ciddi bir ilaç ona rağmen 55 kiloda biri olarak zaten zoru başarmışsın maşallahboyun kaç? neden 55in altına inmek istiyosun?
Çok teşekkür ederim kaptanım benimki biraz ileriye yönelik yatırım gibi olacak:) ilaçlara bağlı kilo alma eğilimim artıyor metabolizmam yavaşlamis durumdaBenim konuyla alakalı bir bilgim yok ama geçmiş olsun demek istedim. Beslenmene çok dikkat ediyorsun maşallah şimdiye kadar firesiz ilerledin. Daha fazla ne yapabilirsin bilemiyorum. Egzersiz konusunda da iyisin. Kendine çok yüklenme olur mu. 157 boya 57 kilo aslında güzel. 55 de iyidir. 50 kiloyken çok mutluydum diyorsan ayrı tabi. Doktorun neyi uygun gördüğü de önemli. Sıkıntı görmüyorsa kimseyi dinleme
Dün gece uyuyakalmışım, 12 Kasım menümü hemen yazayım:12 Kasım menüsünü bekliyorum kızlar
delfinia Tante Rosa Denise @3R1Z gidelimkaptan espressoc @labellevie @ohbb
Çok geçmiş olsunDün grip oldum saat 8 gibi uyuyakalmışım.
Dünkü listem şu şekildeydi;
Kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
1 peynirli sandviç
Öğle:
Kızartılmış tavuk göğsü
Çok az fırında patates
Akşam
Sac tava
1 kase yoğurt
Toplamda 7089 adım atmışım
Eki Görüntüle 3502732
Kızlar ben yumurta yemiyorum sabahta o yüzden zorlayıcı oluyo bana kahvaltı önerilerinde bulunabilir misiniz
Anladım canım sen tedbiren vermek istiyorsun. İnşallah verebilirsin istediğin şekildeTeşekkür ederim boyum 157 söyledi ilaçlara bagli metabolizma yaşım ben 34 olmama rağmen 38 39 yas arasında çıkıyor normalde hızlıdır metabolizmam bu yüzden kilo vermem zor ama.almam çok kolay oluyor bende istiyorum ki en azından 50 53 arasında koruma yapabileyimki ilerisi için kendime tolerans kilosu bırakabileyim
Çok teşekkür ederim kaptanım benimki biraz ileriye yönelik yatırım gibi olacak:) ilaçlara bağlı kilo alma eğilimim artıyor metabolizmam yavaşlamis durumda
Krep yerim ama baska bisey yaptım bugun yumurtanın sarısını seviyorum ben sadece süt kattım biraz 2 kasık yulaf koydum kaşar peyniri dereotu ekledim omlet yaptımKrep şeklinde tüketebilir misin?
Yulaf unuyla falan yaparsın
Anladım canım sen tedbiren vermek istiyorsun. İnşallah verebilirsin istediğin şekilde
Inşallah canımKrep şeklinde tüketebilir misin?
Yulaf unuyla falan yaparsın
Anladım canım sen tedbiren vermek istiyorsun. İnşallah verebilirsin istediğin şekilde
12 kasım menüm. Sabah yumurta, karabugday ekmegi ,peynir,zeyt8n12 Kasım menüsünü bekliyorum kızlar
delfinia Tante Rosa Denise @3R1Z gidelimkaptan espressoc @labellevie @ohbb
Kilo verme süreciEki Görüntüle 3502717 Eki Görüntüle 3502718
Eki Görüntüle 3502719 Eki Görüntüle 3502720
Kızlar 3 gün oldu tam dikkat ediyorum menüme sporda yapıyorum ama neden kilom düşmüyor anlamıyorum ya
Chocolita Bonus
Tartı göndererek başlayabilirsinizbende katılmak istiyorum
Geçmiş olsunDün grip oldum saat 8 gibi uyuyakalmışım.
Dünkü listem şu şekildeydi;
Kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
1 peynirli sandviç
Öğle:
Kızartılmış tavuk göğsü
Çok az fırında patates
Akşam
Sac tava
1 kase yoğurt
Toplamda 7089 adım atmışım
Eki Görüntüle 3502732
Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için evet olabilir ya gerçekten motivasyonum çok düşüyor tartılmayacağım diyorum ama dayanamıyorumKilo verme süreci
1- Yağ kesesinin içi boşalır
2- Yağ kesesi su dolar
3- Su bekler
4- Su gidip yağ kesesi küçülür.
Bundan dolayı 1 haftadan önce tartılmak doğru sonuç vermiyormuş canım. Eğer her şeyi doğru yaptıysan sabırlı olman gerekiyor. Tartı da gördüğün su aşamasıdır
Tartı göndererek başlayabilirsiniz
Tartı gününe kadar hiç tartılma canım. Durduk yere modun düşmesin. Zaten kolay yakalanmıyor bu mod motivasyon. Hatta olabildiğince geç tartılmak gerekiyor ki sonuç süpriz olsun mutlu etsinTeşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için evet olabilir ya gerçekten motivasyonum çok düşüyor tartılmayacağım diyorum ama dayanamıyorum
Değil mi çok doğru diyorsun tartı gözümün önünde bir duracak ve tartılmayacağım. Belki de ödemdir yaniTartı gününe kadar hiç tartılma canım. Durduk yere modun düşmesin. Zaten kolay yakalanmıyor bu mod motivasyon. Hatta olabildiğince geç tartılmak gerekiyor ki sonuç süpriz olsun mutlu etsin