- 22 Haziran 2020
- 280
- 1.648
Değil mi çok doğru diyorsun tartı gözümün önünde bir duracak ve tartılmayacağım. Belki de ödemdir yani
Geçmiş olsun bende regl olucam olamıyorum şiştimSaat 11.26
4 diyet hurma 1 kupa sütlü hindiba kahve 1 tk şekersiz fıstık ezmesi
Arada 1.5 lt su
13.40
Şekersiz kahve 1 parça dubai çikolatası
15.57
100 gram haşlanmış tavuk göğsü + 1 tabak yeşillik salatası + 1 parca hashasli 10 gram geldi tartida
18.00 gibi 2 kaşık yoğurt 3 hurma yiyip günü kapatacağım
Spor yok belim fena
Bonus Chocolita
Canım dün biraz halsizdim yapacaktım ama olmadı bugün yapıp yazıcam inşallahGonulmeyvesi dün yapılması gereken egzersiz vardı canım
Hastaysan erteleyelim canım geçmiş olsun. Ama hastalık dışındaysa özel bir durumdan dolayı değilse uyarı vermem gerekirCanım dün biraz halsizdim yapacaktım ama olmadı bugün yapıp yazıcam inşallah
Teşekkür ederim kaptanım bende olamadığımda ada çayı içerim genelde söktürürGeçmiş olsun bende regl olucam olamıyorum şiştim
Yok ertelemeyelim canım bugün yapıcam inşallahHastaysan erteleyelim canım geçmiş olsun. Ama hastalık dışındaysa özel bir durumdan dolayı değilse uyarı vermem gerekir
Uyarı alınan durumda egzersiz şartı yok canım. Yine de hareket iyidir.Yok ertelemeyelim canım bugün yapıcam inşallah
Çok geçmiş olsunSelam canlar . Migren atağı tuttu yine sabahtan beri geçmedi gözüm açılmıyor.kafamı kesip vazoya koymak istiyorum çöpe atmaya kıyamadım vazo iyidir.
Neyse gelelim menüye
Sabah 500 ml limonlu su
Kahvaltı 2 hş yumurta 3 dilim peynir 1 kase salata 1 dilim tb ekmeği
Ara kahve
2 mandalin
Akşam 1 kase çorba 1 kase salata
2 lt su
1 fincan sahlep
Şu güzel popolu abla ile çalıştım bugün kan ter içinde kaldım
Chocolita Bonus
Eki Görüntüle 3503188
Teşekkür ederim delfim
İyi akşamlar
Sabah ac karnına 3 bardak su
Bi americano ictim
Bidilim tam bugday ekmegi
Yulaflı omlet
4 zeytin
domates salatalık biber yedim
Öglen bi türk kahvesi içtim
Aksam
Yogurt corbası
3 kasık pilav
Bezelye
Bi dilim tam bugday ekmegi yedim
Tamam canım o zaman bi uyarım olmuş olduUyarı alınan durumda egzersiz şartı yok canım. Yine de hareket iyidir.
Grupta en iyi yüzdeyi yapan ilk kişinin 1 uyarısı silinir
Olacak ama tam oturtamadım onu henüz, bu tartı gününden itibaren başlayalım ona. Nasıl olacak bilgilendirmesini de yaparız.