Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

bence de kesinlikle katılıyorum choco ya. mesleğin çok cool bir nevi akademisyenlerin yaptığı bir şey yapıyorsun harika:super:
Yapmıyorum aslında. Yapmak için akademisyen olmam lazımdı evet. Ama orada da başka başka şeyler var engel olan. Burada konuşmayacağım bunu.
Ama dediğin gibi şu an bunu yapıyor olsaydım, öğrendiklerimi kullanma ortamım olsaydı benden mutlusu yoktu.

Açken ne çay içerim ne kahve ne Nescafe

İçimi bulandırır bunlar 🥹 su icerim ama diğerlerinin icemiyorum aç karnına
Valla tenceresiz ben siyah çay asla içemem ama sütlü kahve de ya da sütlü mısır gevreği falan yiyemem ama sade filtre kahve mis gibi bağırsaklarımı bile temizliyor afedersin her sabah iyi bir şey galba yaptığım şey :KK70: ama tabi kilo verme sürecimi aksatabilir. eskiden kahvaltısız yapmazdım ama okuduğum bir kaç yazıdan sonra kahvaltının olmaması gereken bir öğün olduğuna karar verdim bir şekilde yani ikna etti beni. eğer bu haftalarda istediğim kiloyu veremezsem kahvaltıyı zorla yapmaya başlarım ama :KK53: :KK53:

Ben sporumu yaptım geldim hemen bir tık alayım 🤣🤩🤩 Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 20230918_232439.jpg
    20230918_232439.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 20
y
Biraz badem tuzsuz olursa iyi olur.
Fındık,ceviz,hurma,leblebi hepsi olur ama çok çok değil.
Kefir ve yoğurt çok iyi olur.
yoğurt nedense benim diyetisyenim çok önermemişti. bilmiyorum neden ama kefir olmazsa olmazım hayatımda hemen hemen her gün içiyorum ama bugün balık aldığım için kefir almadım. kefir sanırım daha iyi yoğurda göre ama bilmiyorum neden:KK70:

Yapmıyorum aslında. Yapmak için akademisyen olmam lazımdı evet. Ama orada da başka başka şeyler var engel olan. Burada konuşmayacağım bunu.
Ama dediğin gibi şu an bunu yapıyor olsaydım, öğrendiklerimi kullanma ortamım olsaydı benden mutlusu yoktu.
aynen keşke yapabilseymişsin üzüldüm:KK43: güzel ve enteresan zevkli bir meslekmiş

"Karşılaştırmalı edebiyat, birkaç dilin edebiyatıyla aynı anda ilgilenen eleştirel bir bilim dalıdır. Bu alandaki akademisyenler ve öğrenciler genellikle birkaç dilde yetkin ve o dillerin edebiyatlarında ileri düzeyde bilgilidirler." Artenin mesleğinin güzelliği 🤗 edebiyat aşığıym
aynen kendisi daha güzel tanımlamıştı hatta ben okuyunca aşık oldum direk valla. :super: :super: :super: :KK200:

Yazdım ya kız edebiyat. Farklı yazarların farklı ya da aynı dönemlerde, farklı dillerde yazmış oldukları eserlerin ya da eserlerdeki karakterlerin davranış/düşünüş şekillerinin benzer ve farklı yönlerini; yazarların hayatlarını ve yazılan dönemin sosyo-kulturel, ekonomik ve siyasal koşullarını da göz önünde bulundurarak kompare ediyorum. 😂
aynen yazdı ben de onu demiştim:KK70: ay ben niye hep arkadan geliyorum ya bu yazılanların hepsini okicam illa:KK70:

Valla tenceresiz ben siyah çay asla içemem ama sütlü kahve de ya da sütlü mısır gevreği falan yiyemem ama sade filtre kahve mis gibi bağırsaklarımı bile temizliyor afedersin her sabah iyi bir şey galba yaptığım şey :KK70: ama tabi kilo verme sürecimi aksatabilir. eskiden kahvaltısız yapmazdım ama okuduğum bir kaç yazıdan sonra kahvaltının olmaması gereken bir öğün olduğuna karar verdim bir şekilde yani ikna etti beni. eğer bu haftalarda istediğim kiloyu veremezsem kahvaltıyı zorla yapmaya başlarım ama :KK53: :KK53:

Kahve kilo vermeni engellemez.
İkna olduğun şey doğru.

Uyanır uyanmaz yemeye ihtiyacımız yok kortizol hormonu çalışıyor sabah ilk saatlerde o saatte yemenin hiç bir faydası yok.
Aralıklı orucu çok rahat yaparsın herkesin imrendiği bir şey. Çoğu insan sabah kahvaltı yüzünden yapamıyor. İlk öğünü öğlen yemek olarak son öğünü akşam kahvaltı olarak yapabilirsin oda sana kalmış

X