Geçmiş olsun espicim neden ağrın varDünkü menümü yazmadan uyumuşum çok ağrım vardı
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Yeşillik
Domates salatalık
2 kuru incir
Ara öğün yok
Akşam yemeği
2 adet karnıyarık
5 yk pilav
Canım çok aşırı tatli istedi ve yedim aralıklı orucumu bozdum
Chocolita
Canim regl oldum o yüzden hic iyi değildimGeçmiş olsun espicim neden ağrın var
Adım yarışını dut yapıyordu canım şu sıra çok meşgul devam edemeyecek. Gönüllü olan varsa başka bir adım yarışı sayfasi açıp yöneticiliğini yapabilir. Yoksa yapılmayacakYine yazmadan uyumuşum yeni döndüm diye disiplini sağlayamadım galiba
Kahvaltı
Yulaf lapasi
3 kuru incir
Akşam yemeği
Fırın tavuk
1 lahmacun
Salata
Chocolita adim atiyor musun yarış yok ya emin olamadım
Anladım canımAdım yarışını dut yapıyordu canım şu sıra çok meşgul devam edemeyecek. Gönüllü olan varsa başka bir adım yarışı sayfasi açıp yöneticiliğini yapabilir. Yoksa yapılmayacak
Nasıl yapalım, hadi yapalımKızlar benim 1 ekime kadar 73 olmam lazim -4 kg
Bu hafta kendimi çok sıkmayı düşünüyorum ya böyle gram gram verip almak olmuyor ciddi spor ve diyet yapacağım var misinNasıl yapalım, hadi yapalım
Ben de geçen Çarşamba günü online bir diyet grubuyla 12 gün deneyim dedim sonra vazgeçtim. Okulun ilk haftası çok yoğun ve yorucuydu. Cesaret edemedim.Bu hafta kendimi çok sıkmayı düşünüyorum ya böyle gram gram verip almak olmuyor ciddi spor ve diyet yapacağım var misin
Yazıyorum hemen canımMetaverse dünün menüsü gelmedi canim
Aslıcığım çalışıyor musun aralıklı oruç yapsak saatlerine uyabilir misin. 12'de kahvaltı 6.00'da akşam yemeği ara öğün hiç yapmamayı düşünüyorum Bir de bir haftalık karbonhidratı tamamen bırakmayı düşünüyorum şeker zaten yokBen de geçen Çarşamba günü online bir diyet grubuyla 12 gün deneyim dedim sonra vazgeçtim. Okulun ilk haftası çok yoğun ve yorucuydu. Cesaret edemedim.
Ama SENinle deneyebilirimne yapalım? Bir liste gibi bir şey mi deneyelim
Sen şu an kaçsın tam olarak hadi birlikte başlayalımBen de geçen Çarşamba günü online bir diyet grubuyla 12 gün deneyim dedim sonra vazgeçtim. Okulun ilk haftası çok yoğun ve yorucuydu. Cesaret edemedim.
Ama SENinle deneyebilirimne yapalım? Bir liste gibi bir şey mi deneyelim
2 hafta düzenli kilo verenlerin bir ödül hakkı oluyor canım listeye bak sende dahilsen ye gitsin. Yoksa egzersiz beklerimİyi geceler
Sabah kuru kıyma çok az bir dilim ekmek zeytin azcik kayısı reçeli
Öğlen pilav patates bir tabağı 4 cocukla yedik çok az düştü bana bı de yoğurtlu kabak
Akşam şehriye çorbası köfte turşu kavurma karpuz
Türk kahvesi küçük şekerleme
Yeşilçay
Chocolita canım çok tatlı istiyo regl zamanı nasıl durduracaksam kendimi