Tamam canımBirinci hedefim 95 olsun canım. Sonra yine güncelleyeyimChocolita
(Obez'den Kilolu kategorisine geçmek için 85 kg olmam gerekiyormuş. 85 kg'ı ikinci hedef olarak belirleyeceğim. Üçüncü hedefim de 75 kg olacak inşallah.)
Diyeti sürdürmek cok zor yaaTamam canım güncelliyorum. Toparlicaz inşallah. Bende kullandığım vitaminler mi sebep oldu bilmiyorum almışım. Biraz taşkınlıkta oldu iştahım açıldı. Kontrol altına almak lazım
Teşekkür ederim canımBu haftanin yıldızı Metaverse oldu. Yıldız savaşçısı demek isterdim ama malesef bu haftada Wonder Woman dan yıldız çıkaramadık. Bu yüzden ilk sayfaya haftanın yıldızı şeklinde yazdım. Tebrik ederim canım aylık sonuçta da -2.8 kilo vermişsin süper. Hiç fire vermediğini gösterir
Bu hafta bende dahil + geldik. Bol bol yürüyeceğiz kızlar
Akşam eve gittiğimde yukarıda yazdığım bulgur pilavını yemeyip, 2 kase şehriyeli tavuk suyu çorbası,1 parça haşlanmış tavuk pirzola ve biraz üzüm yedim10 Eylül, Salı günü menümü erkenden yazayım:
Chocolita
Sabah:
*1 dilim peynir
*10 adet zeytin
*1 haşlanmış yumurta
*1 dilim ekmek
Öğlen:
*1 kase lebeniye çorbası
*fırında tavuk
*3 y.k. pirinç pilavı
*1 bardak ayran
Akşam eve gidince,
*1 kase şehriyeli tavuk çorbası,
*haşlanmış tavuk,
*4 y.k. bulgur pilavı,
*meyve olarak da üzüm yiyeceğim.
Su: 1,5 lt. Akşam 2 lt.'ye tamamlarım.
Adımlarım, şu an 2826. Gün sonuna kadar 4000 olur diye tahmin ediyorum.
Teşekkür ederim, sağolasın.delfinia sana yeni başlangıç yaptığımız için bu egzersiz cezasına saymadım. Ama hareket senin içinde iyi olur
asliogretmen ben espressoc ve esmusumm 3 gün 10.000 ceza egzersizimiz var. Akıllı saat varsa 250 üstü yakılan kalori geçerlidir.
45 dk Leslie
30 dk kardiyo da yapılabilir.
Ceza egzersizlerinde kanıt şarttır
Kizlar adım yarışı yok mu
Adım yarışı hakkında dönüş yapicam canımKizlar adım yarışı yok mu ?