- 30 Ocak 2017
- 12.410
- 192.259
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kasım ayında tüp bebek sürecine gireceğim öncesinde 60li rakamlari görmem lazim tamam bende öyle yapayim sabah ilk iş yürüyüş olsun dışarı çıkamam belki ama koşu bandı olurMotivasyon yoksa benim yaptığım müdahale şöyle oluyor, sabah erken kalkip yürüyüşe çıkıyorum. Öyle müzik açıp sabahin ilk serinliginde yürümek beni yeniliyor sanki iyi geliyor. İlk o işe baş koymak gibi. Sabah namazını da kılmış oluyorum. Birkaç gündür vaktinde kilamamis olsam da. Belki yarın erken kalkarım bende motive olmuş olurum
Hmm diyetle beraber bu yüksek değerlerde inşallah normale döner. Hepsi beslenmeden geçiyor. Boğaz = hayat kalitesi
İnşallah görürsün kulağa ne güzel geliyor 60'li rakamlarKasım ayında tüp bebek sürecine gireceğim öncesinde 60li rakamlari görmem lazim tamam bende öyle yapayim sabah ilk iş yürüyüş olsun dışarı çıkamam belki ama koşu bandı olur
Demi keske gerçekten de görsek göreceğimize inanıyorum ben üniversitedeyken 79 dan 62 ye düştüm 1 yıl sürdü ama değdiİnşallah görürsün kulağa ne güzel geliyor 60'li rakamlar
Bende inanıyorum gerçekten istersek yaparız. Bende mezunlar tablosunda olmak istiyorumDemi keske gerçekten de görsek göreceğimize inanıyorum ben üniversitedeyken 79 dan 62 ye düştüm 1 yıl sürdü ama değdi
Olacağız inşallahBende inanıyorum gerçekten istersek yaparız. Bende mezunlar tablosunda olmak istiyorum
Chocolita başlangıç için boyumu yazmayı unutmuşum.GünaydınGününüz güzel geçsin.
10 Eylül itibariyle başlangıç kilom:104,8 kg Chocolita
Bugün sıfırdan başlangıç yapıyorum.
Son izne ayrıldığım günden bu yana tartıda çok artı ile geldim.
Tatilde yediklerime dikkat etmememin etkisi büyük maalesef.
Bir de Temmuz ortasından beri regl olamadım, onun şişliği de eklendi.
Canım hedef kilon neydj=813259]@Chocolita[/USER]
Olsun canım sen halledersin bir sürü ödem çıkacak şimdi yarısı giderGünaydın
10 Eylül Kilo Bildirimi
6 Ağustosa 74,55
10 Eylül 76,70
Fark: + 2,15 kg
Yüzdeliği: + 2,88 kg Chocolita
Tatilin ve iki aydır regl olamamanın sonucu artılarla geldi. Yeniden başlıyoruz. Eki Görüntüle 3477105
Evet ara çok uzundu delficim normal böyle olması. Şimdi diyet sürecinde de doktorla ilerleyeceksin, tam bir başlangıç olacak senin için doğru şekilde olacakGünaydınGününüz güzel geçsin.
10 Eylül itibariyle başlangıç kilom:104,8 kg Chocolita
Bugün sıfırdan başlangıç yapıyorum.
Son izne ayrıldığım günden bu yana tartıda çok artı ile geldim.
Tatilde yediklerime dikkat etmememin etkisi büyük maalesef.
Bir de Temmuz ortasından beri regl olamadım, onun şişliği de eklendi.
74 kg diyelim canım ChocolitaCanım hedef kilon neydj
Tamam canım güncelliyorum. Toparlicaz inşallah. Bende kullandığım vitaminler mi sebep oldu bilmiyorum almışım. Biraz taşkınlıkta oldu iştahım açıldı. Kontrol altına almak lazımEki Görüntüle 3477134
Merhaba
Son tartim 76.4
Şuan 77.4
+%1.307 almışım
Benim hedefimi 73 olarak güncelleyebilir misiniz hedefimi küçük parçalara bölmek istiyorum
Chocolita
Hedef çok uzak görünmesin bence de canım parçalara bölmek daha iyidir74 kg diyelim canım Chocolita
Hedef kiloma çok var, acaba hedefimi parçalara bölsem daha mı iyi? bilemedim.
Birinci hedefim 95 olsun canım. Sonra yine güncelleyeyim ChocolitaHedef çok uzak görünmesin bence de canım parçalara bölmek daha iyidir