Hastalık uzun yolculuk vb. mazeret olmadığı sürece cezalarda esneklik yapılmıyor canım. Eğer 10.000 adım atılırsa kalan 4.000 adım yerine 15 dk Leslie yapıp kanıtlaman gerek.Bugün 14 yapamiycam büyük ihtimal, turşu kurdum oyaladı beni ama 10 yapmaya çalışırım canim
Mesaji şimdi görmeseydim tamalayabilirdim belkiHastalık uzun yolculuk vb. mazeret olmadığı sürece cezalarda esneklik yapılmıyor canım. Eğer 10.000 adım atılırsa kalan 4.000 adım yerine 15 dk Leslie yapıp kanıtlaman gerek.
Bu arada akıllı saat varsa o gün temizlik vs. 250 kalori üstünde yaktigin kalori de geçerlidir
Akıllı saati olmayanlar başlarken ve videonun sonunda ekran görüntüsü atıyorlar canım. Ama malesef dün gönderilmedigi için. 1 uyarı daha vermek durumundayım 2. Uyarı oldu. Sildirmek için grup yıldızı olmak gerekiyor. Şu an grupta kimse yok kilo verirsen olursun büyük ihtimalMesaji şimdi görmeseydim tamalayabilirdim belki250 kesin yakmisimdir ama akıllı saatim yok yaptığım kışlıkları göstersem , Leslie yaptığımı nasıl kanıtlanayabilirim ?
Bu hafta umutsuzum ama inşallahAkıllı saati olmayanlar başlarken ve videonun sonunda ekran görüntüsü atıyorlar canım. Ama malesef dün gönderilmedigi için. 1 uyarı daha vermek durumundayım 2. Uyarı oldu. Sildirmek için grup yıldızı olmak gerekiyor. Şu an grupta kimse yok kilo verirsen olursun büyük ihtimal
Bende regl oldum. İyi gidiyordum ama tartı ne çıkar bilmiyorumBu hafta umutsuzum ama inşallah
İnşallah eksiliriz ,sıkılmaya başladım ben geneBende regl oldum. İyi gidiyordum ama tartı ne çıkar bilmiyorum
Afiyet olsun. Yarın egzersiz beklerim canımİyi akşamlar bende bugün iyi gidiyordum da akşam cocuklar pasta istedi bir iki yedim ondan cezama razıyım
Sabah haşlanmış yumurta sarısı bol yeşillik domates salatalık
Öğlen taze fasulye biber dolma karpuz
Akşam biber dolması karpuz salata
Ekmek yemedim ama hamurisi yedim yemekten sonra
Chocolita
Merhaba hoş geldiniz. Başlangıç tartı fotoğrafıyla yapılıyorMerhaba sabah tartıldım 78.600 çıktım ama foto çekemedim listeye ekler misiniz beni kahvaltımı şimdi yaptım çalışıyorum kahvaltı da domates salatalık 3 adet zeytin haşlanmış yumurta şekersiz sade kahve içtim 1 lt su bitirdim.
Olur canım ama yıldız seçimi kaçmış olur. Grup yüzdesine de katkı sağlamazKaptanım ben acil bi durum yüzünden şehirdışına geldim. Yarın tartı atamayacağım. Çarşamba atsam olur mu?Chocolita