Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım3 Eylül Yıldız Savaşları kazananı Süper Girl yıldızı -0.620 yüzdeyle Metaverse oldu Tebrikler canım
Eki Görüntüle 3474483
Sen karar ver nurcum istersen şimdi de mezun olabilirsin 65 i de bekleyebilirsinGünaydın kızlar
Geçen hafta 66,35
Bugün 65,80
Fark 550 gr
Yüzde %0,828
Chocolita kaptanım ben hedefime geldim mi tam 65 mi olmam lazım?
Kaptanım o zaman mezun olayım biraz 65 i koruyup sonra 60 hedefiyle gelmek var aklımdaSen karar ver nurcum istersen şimdi de mezun olabilirsin 65 i de bekleyebilirsin
Tebrikler canım nnurcEvettt gururla ilk sayfadaki yerini aldın canım nnurc 4. Mezunumuz oldun kusurati saymadım, 78 kilodan 65 kiloya düşerek toplam -13 kilo verdin valla helal olsun. Senin adına çok mutluyum. Şimdi bu kiloyu koruma zamanı. Boyle büyük bir değişimi başardıysan eminim onu da başarabilirsin zor kısmı hallettin. Hedef düşürmek istersen yine buradayız. Tekrar tebrik ederim
Eki Görüntüle 3474940
Tebrikler canım darısı bize inşallahEvettt gururla ilk sayfadaki yerini aldın canım nnurc 4. Mezunumuz oldun kusurati saymadım, 78 kilodan 65 kiloya düşerek toplam -13 kilo verdin valla helal olsun. Senin adına çok mutluyum. Şimdi bu kiloyu koruma zamanı. Boyle büyük bir değişimi başardıysan eminim onu da başarabilirsin zor kısmı hallettin. Hedef düşürmek istersen yine buradayız. Tekrar tebrik ederim
Eki Görüntüle 3474940
Sabah yazmıştım canimesmusumm dünün menüsü gelmedi canim