Ah keşke çikolatam ama sanki benim önümde biraz daha uzun zaman var. Canım bende başlayabilirim. Okula döndük bu hafta. Salı günü tartılmam yeterli mi? Yarın tartılmam gerekir mi? Yarın menü ve spor paylaşımına başlayabilirim.
Aslicimm özlemişimAh keşke çikolatam ama sanki benim önümde biraz daha uzun zaman var. Canım bende başlayabilirim. Okula döndük bu hafta. Salı günü tartılmam yeterli mi? Yarın tartılmam gerekir mi? Yarın menü ve spor paylaşımına başlayabilirim.
Bende özledim canımmmAslicimm özlemişimne tatlı enerjin var tartı salı günü canım menülerle başlayabilirsin istersen
Bende özledim canımmmo güzel enerji senden kaynaklanıyor o zaman yarın başlıyorum.
Canım çok teşekkür ederimEvettt gururla ilk sayfadaki yerini aldın canımnnurc 4. Mezunumuz oldun kusurati saymadım, 78 kilodan 65 kiloya düşerek toplam -13 kilo verdin valla helal olsun. Senin adına çok mutluyum. Şimdi bu kiloyu koruma zamanı. Boyle büyük bir değişimi başardıysan eminim onu da başarabilirsin zor kısmı hallettin. Hedef düşürmek istersen yine buradayız. Tekrar tebrik ederim
Eki Görüntüle 3474940
Geldim canım
Merhaba hanimlar,nasilsiniw kimler var kimler yok bilmiyorum en son sunnet islerinden once izin almistim malesef geri donemedim tum yaz sanki birhafta icinde gecip gitmis gibi geliyor bir haftadir evimdeyim yeni yazabiliyorum umarim herkes iyidir
Burdayım canım. İyiyim şükür sen nasılsın, nasıl gidiyor? Bu tatil zamanı topigin en sessiz zamanı kimseler yok. Pazartesiden sonra değişir sanırımMerhaba hanimlar,nasilsiniw kimler var kimler yok bilmiyorum en son sunnet islerinden once izin almistim malesef geri donemedim tum yaz sanki birhafta icinde gecip gitmis gibi geliyor bir haftadir evimdeyim yeni yazabiliyorum umarim herkes iyidir
Chocolita kaptanim burda sanirim?
Merhaba hoş geldinizMerhabalarr, aranıza nasıl katılabilirim acaba??