- 30 Ocak 2017
- 12.413
- 192.294
Tamam canım hayırlı olsun yeni evin Allah kolaylık versin sağlıkla oturmayı nasip etsinBen ev taşıyacağım için 1 ay kadar izinli olabilir miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım hayırlı olsun yeni evin Allah kolaylık versin sağlıkla oturmayı nasip etsinBen ev taşıyacağım için 1 ay kadar izinli olabilir miyim?
İyiyim, sen nasılsınnn ☺Selam Büşracim unutur muyum hiç iyi ki yazdın nasılsın?
Çok şükür canım çocuklar nasıl, hayat nasılİyiyim, sen nasılsınnn ☺
İnşallah canım. Bol eksili bir gün olsunİyi akşamlar
Sabah haşlanmış yumurta sarısı domates salatalık bir dilim börek
Türk kahvesi
Üzüm
Akşam patates salatası
Türk kahvesi yanına kuru dut kayısı ve kayısı çekirdeği
Yeşilçay içerim birazdan suyumu da içiyorum 2.cezam da tamam regl de bitti hadi bakalım yarın eksiyle çıkarım karsiniza inşallah Chocolita Migrenben
Amin inşallah teşekkürlerTamam canım hayırlı olsun yeni evin Allah kolaylık versin sağlıkla oturmayı nasip etsin
26 Ağustos menüm
Tamamdır canım. İnşallah gönlünüze göre bir iş bulur eşin Allah hayırlı kapılar açsınKaptanım ben gruptan ayrılmak istiyorum bu ara eşim işsiz kaçta yatıp kalktığımız belirsiz pek bir düzenimiz yok maalesef birşeyler yoluna girince sizde kabul ederseniz tekrar görüşmek üzere Chocolita
İyi tatiller espicimChocolita canim ben 1 hafta izin almak istiyorum tatildeyim buraya ilgilenemiyorum