Diyet dışı adı yazmaktan 7.000 adım bekliyorum. Zero olduğu için sıfır kalori. Ama yine de gazlı içecekler sağlığa zararlı olduğu için diyet dışı listesinde5 Temmuz Menü
Sabah
1 yumurtadan omlet
2 domates
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmek
Ara
Üstü kahverengili pirinç patlağı
Öğlen
1 dilim peynir
2 dilim et j...
Akşam
Tost-Kola Zero (Dışarıdaydım vakitsizlikten bunları bulup yedim)
Chocolita Migrenben
Bugün dışarı çıkacağım için saçma sapan bir gün oldu hep kahvaltılık yedim gibi oldu. Saatimin şarjı bittiği için evde takmadım dışarıda telefon bu kadar ölçmüş:)
Menü de spor da çok iyi canımSelamlar
Sabah 500 ml
Öğlen 1 kahve
14:00 2 galeta 1 kırmızı erik
Yeşil çay
19:00 3 kabak 1 kase cacık
3 lt su
Chocolita
Eki Görüntüle 3448237
Geçmiş olsun canımSabah 2 dilim ekmek
1 domates
Yarım dilim peynir
60-70 kalori şarküteri
Kahvaltılık sos az
Akşam çorba
Yarım tabak etli pilav
2 bardak ayran
Egzersize çok niyetlendim ama yapamadım. Oğlum alerjiden rahatsız biraz onunla ilgilendim
Beyzacim menü bildirimleri gelmiyor. Şu an 2. Uyaridasin. Bugünde gelmezse 3. Uyarı gelip diskalifiye olacak. Ceza egzersizleri ve bildirimlere dikkat edelim lütfen. Etiket yapıp haber veriyorum ama topik hiç takip edilmezse bunlarda görülmüyorKusura bakmayın bugün 10.000 adım atacağım. Dün de 1 adet diyet dışı ürün yedim
Özür dilerimMigrenben Chocolita Eki Görüntüle 3448476
Haftalik sonuçta
Ben,Chek esmusumm @Childdevelopment @teacher_as
+ geldiğimiz için cezaya kaldık
3 gün 10.000 adım
3 gün kanıtlı 45 dk Leslie
3 gün kanıtlı 30 dk kardiyo
Birini seçip yapıyoruz hanımlar
Kaybeden grup geçtiğimiz 2 haftanın lideri
Elektra Natchios
Grup üyelerinin
@asliogretmenTante Rosa Denise haftalık sonuçta kilo vermiş olsanız bile yüzde de sonuncu grup olduğunuz için 1 gün egzersiz cezaniz var. 24 saat içinde tamamlanmasi gerekiyor
Chek 3 günlük cezaya +1 gün de grup cezası eklendi
Chek bu cezayı ertelemistik, sonradan
döndün ve 3 günlük egzersizle tamamlandı
Chek Buradaki +1 gün egzersizinide ertelemistik, henüz yapılmadi. Salı gününe kadar bekliyorum. Bunu 30 dk kardiyo yaparak tamamlayabilirsin
+ 7.000 adım da dünden diyet dışı adı yazmaktan var. Bunun bu geceye kadar süresi var
Akşam ekran atarsin canımAaa ben 3 gün cezam var sanmıştım.
Bugün 7000 adımı geçmiştir dışarıdaydım bu saate kadar.
Resim var mı canımKahvaltı 2 haşlanmış yumurta ve kaju öğlen yeşil fasülye ve biraz yasaklı kahve ve su
5486 adım attımMigrenben