- 24 Nisan 2021
- 290
- 868
- 54
Helal olsunGrup ceza egzersizini tamamladim
Kardiyo egzersizi yaptım kalp hızını yüksek tutan hareketli egzersizNe yaptın nerelere gittin spor mu yaptın yoksasöyle de bilelim
Kaç dk lık az sa ben de yapayımKardiyo egzersizi yaptım kalp hızını yüksek tutan hareketli egzersiz
Ben yapınca leslie dans karışık yapıyorum. Akıllı saat olduğu için kanıt açısından video ya bağlı kalmıyorum. Müzik açıp yapıyorum dansla başlıyorum, orada tikanirsam Leslie şeklinde devam ediyorum. Sonra yine hizlaniyorum. 30 dk yı kesin buluyorum. Kardiyo Yapinca Soğuyana kadar yani toplam 45-50 dk olana kadar kalori yakmaya devam ediyorsunKaç dk lık az sa ben de yapayım
Aradım buldumyiitee cim baktım şimdi uyarı bayram oncesi hafta ceza tamamlanmadığı için gelmis. Mazeretsiz 1 gün eksik olmuş. Onu da 10.000 tamamlayamadigini söylemiştin. Böyle durumlarda kolaylık olması için 45 dk egzersizi tekrar hatırlatmışm bende. Olsun halledersin eminim
Ben de akıllı saat aldım yarın gelecek inşallahBen yapınca leslie dans karışık yapıyorum. Akıllı saat olduğu için kanıt açısından video ya bağlı kalmıyorum. Müzik açıp yapıyorum dansla başlıyorum, orada tikanirsam Leslie şeklinde devam ediyorum. Sonra yine hizlaniyorum. 30 dk yı kesin buluyorum. Kardiyo Yapinca Soğuyana kadar yani toplam 45-50 dk olana kadar kalori yakmaya devam ediyorsun
Diyet dışı ürünü, adım yarışında ilk 3 e girdigin için 200 kalori ödülüne saydim2 Temmuz 2024
4 yemek kaşığı pilav ve tavuk (akşam yemeği)
yumurta domates salatalık (kahvaltı)
3 Temmuz 2024
4 yemek kaşığı diyet dışı ürün + diyet dışı ürün
Pardon unutmuşum atmayı kafam cok dalgında kusura bakmayın 2 günlük bildirimimi atıyorumChocolita
Chekcim 30 dk dansla 39 kalori çok az olmamış mı ya. Evet süre kısmı kanıtlandı ama, bu süre kardiyo egzersizleri için geçerli. Dans evet güzel bir kardiyo çünkü nabız hızlanır kısa sürede çok kalori yakılır. Amacımız bu zaten
Yasaklı kaç kalori I IlkaskimmSabah balık
Öğlen brokolikarnabahar haşladım
Akşam tavuk sote ve yasaklı
Affedin beni grupdaşlarım bi daha yapmayacak söz