Ben cezayı unuttum kaptan@bbeeyyzzaamSismaniye Pandora27 grup Tank Girl olarak en düşük yüzdeyi yaptığımız için bugün akşama kadar tamamlanması gereken cezamız vardı. @bbeeyyzzaam menü geldi ama egzersiz gelmedi tamamlamış mıydın?
Ahanda menu de yazmamışım menumde şöyle
Tam bitiremedim dizimde menisküs var dün ağrı yaptı birazAdımı bekliyorum canım
Grup cezalarının diyet dışı gibi 24 saati oluyor 1 uyarı verdim. Halledersin pandoracimBen cezayı unuttum kaptansabah mutlaka atıyorum adimlarimi hatirlatma yazdim
Tamamdir geçmiş olsun. Böyle rahatsızlığın olduğunu bilmiyordum. Bu egzersizleri iyileşince yapabilirsinTam bitiremedim dizimde menisküs var dün ağrı yaptı biraz
Diyet dışı ürünü, adım yarışında ilk 3 e girdigin için 200 kalori ödülüne saydim
Chekcim 30 dk dansla 39 kalori çok az olmamış mı ya. Evet süre kısmı kanıtlandı ama, bu süre kardiyo egzersizleri için geçerli. Dans evet güzel bir kardiyo çünkü nabız hızlanır kısa sürede çok kalori yakılır. Amacımız bu zaten
Yasaklı kaç kalori @Ilkaskimm
Anladim. Şaşırdım bende açıkladığın iyi oldu. Sonra adımsayar dan baktım çünkü 20 dk yürüyüşü 2000 adımda 100 kalori saymış. Nabıza bakmadiktan sonra dansta daha az adimlama olmuştur. Güzel ter attiysan her türlü egzersizden önde bu danslarBenim saatimin adım sayısı harici ölçme özellikleri iyi değil orijinal marka değil. Nabzıma göre yaktığım kaloriyi arttırıp azaltmıyor süreye göre kendi hesaplıyor seçeneklerde dans bulamadım koşu yüzme de seçmedim.1000 küsur adım saymış ona göre kalori hesaplamış. Otururken bile nabzım 85-90dan aşağı inmiyor ki 75 nabız göstermiş saat mesela.
Hallettim say kaptan şimdiden 5000 adım attım bileGrup cezalarının diyet dışı gibi 24 saati oluyor 1 uyarı verdim. Halledersin pandoracim
Tamamdir geçmiş olsun. Böyle rahatsızlığın olduğunu bilmiyordum. Bu egzersizleri iyileşince yapabilirsin
Anladim. Şaşırdım bende açıkladığın iyi oldu. Sonra adımsayar dan baktım çünkü 20 dk yürüyüşü 2000 adımda 100 kalori saymış. Nabıza bakmadiktan sonra dansta daha az adimlama olmuştur. Güzel ter attiysan her türlü egzersizden önde bu danslar
Tam bitiremedim dizimde menisküs var dün ağrı yaptı biraz
Uygun fiyatlı nabız vs hesaplayan arama konuşma özelliği olan saat önerileriniz varsa alırım valla. Xiomi vs nasıldır acaba?
Kızlar sizler ne marka saat kullanıyorsunuz?
Sağol canım her zaman agrimiyo ama arada bı cikiyo dizini bükme dedi doktor merdiven inip çıkmak yasak ama mecbur oluyo olabildiğince yapmaya çalışıyorumGrup cezalarının diyet dışı gibi 24 saati oluyor 1 uyarı verdim. Halledersin pandoracim
Tamamdir geçmiş olsun. Böyle rahatsızlığın olduğunu bilmiyordum. Bu egzersizleri iyileşince yapabilirsin
Boşluğa denk geldi ayağım dizimden citirdama duydum emara girdim yırtıklar varmış dizimde ameliyatlik değil ama egzersizle falan gecistirdi krem de verdi de fayda etmedi bükme dizini dedi dizde agri oluyo arada da su akmış gibi ılık oluyo dizim
Menisküsün belirtileri ne canım? Kendimde şüpheleniyorum da
Dun yarim saat hizli yuruyus yaptim disarida ama saatimi almamisim yanima@bbeeyyzzaamSismaniye Pandora27 grup Tank Girl olarak en düşük yüzdeyi yaptığımız için bugün akşama kadar tamamlanması gereken cezamız vardı. @bbeeyyzzaam menü geldi ama egzersiz gelmedi tamamlamış mıydın?
Boşluğa denk geldi ayağım dizimden citirdama duydum emara girdim yırtıklar varmış dizimde ameliyatlik değil ama egzersizle falan gecistirdi krem de verdi de fayda etmedi bükme dizini dedi dizde agri oluyo arada da su akmış gibi ılık oluyo dizim
Huawei Watch Fit 2 Sakura Pembesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Huawei Watch Fit 2 Sakura Pembesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben bundan çok memnunum
Huawei watch fit 2
Geçmiş olsun canım.
Sağol canım