- 11 Şubat 2016
- 3.899
- 18.003
Canım adım yarışmasının ödülü yok mu?asliogretmen 3 gün cezamız var canım zaten biliyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım adım yarışmasının ödülü yok mu?asliogretmen 3 gün cezamız var canım zaten biliyorsun
Diyet dışı cezası geldi. Yarın bekliyorum
200 kalori ödülü var canımCanım adım yarışmasının ödülü yok mu?
2. Uyarı gelmedi o halde bugün akşama kadar süresi vardı. Salı günü alınan haftalık sonuç cezalarının bir sonraki salı akşamına kadar süresi olurEgzersiz yaptim 50 dk onu ekliyorum @chocolita
Yap tabi nurcum ama bugün son gündü. Mazeret sayılmadığı için 1 uyarı geldi
Okay ben temmuz ayını izinli geçirsem o zaman. ChocolitaKalirsan tartı göndermek ana kuralimiz. Eger musait olamiyorum dersen bir sure izin alabilirsin veya listeden cikip disaridan katilarak yine menu gondermeye devam edebilirsin. Ama yarislara topige dahil olmamis olursun.
Bu arada 2 hafta ust uste tarti gelmedigi icin 1 uyarı vermem gerekiyor
Choco izne çıktım ya ben
Tamamdır. Ağustos başı beklerim. İzin suresi 1 ayı geçerse listeden cikarip döndüğünde yeni baslangic yapıyorumOkay ben temmuz ayını izinli geçirsem o zaman. Chocolita
Ayyy kiz doğru ya not almamışımChoco izne çıktım ya ben
Sıkı çalışmak lazım sende iyi kilo vermişsin tebrikler.İyiyim seni de tebrik ediyorum gene iyi kilo vermişsin
Benim çok eskiden kalmış. Naptım bilmiyorumBizim ne uyarımız var ben bilmiyorum
Çok iyi adımlamışsınİyi Geceler
2 Temmuz Menü ve Spor Bildirimi
10.30 1 yumurta, 1 domates, yarım kk kadar peynir, 3 zeytin, 2 hurma
18.00 4 yk haşlanmış tavuk, 2 yk pirinç pilavı, 1 bardak ayran
2.5 litre su
10.171 adım (Ceza 1. gün) Chocolita Migrenben
Eki Görüntüle 3447118
Daha önce de açıklamıştım büyük ihtimal aylık sonuçta sabit + gelmek uyarı getirmiştirBenim çok eskiden kalmış. Naptım bilmiyorum
11.000 küsur adım atılmış. Diyet dışı cezası geldi ve ödendi. Bu hafta başka diyet dışı beslenme hakkın kalmadı canım. Yapılırsa 20.000 adımSelam kızlar
Sabah 500 ml su
Öğlen kahve
Diyet dışı beslenme ağzıma tükürüm
Akşam 1 kase cacık
2 lt su
Chocolita
Eki Görüntüle 3447433