Bayram çıkışı yani 20 Haziran Perşembe günü menülerle buradayız canım. Tartı sonraki salı günü atılacak. Ama bayramin bittiği gün topikte devam15 Haziran Menümü paylaşıyorum sonra haftaya salıya (25 Haziran) kadar tatiliz o zaman dimi ona göresonra Chek menü yazmadın tartı paylaşmadın kovuldun demeyin
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık
çeyrek simit
Öğlen
1/2 iki ekmek arası köfte olan adı lazım olmayan yiyecek3-4 adet yanında gelen sarı parmak gibi şey
Ayran
Akşam
3-4 adet tavuk baget
Cacık
Salata
Chocolita Migrenben
Bugün saatimi takmadım şarjı bitmiş.
Evet. Eğer bu hafta tartı almiyorsak tartilsak bile listeye işlememesi gerekir. Böyle kendi aramızda paylaşmak isteyen paylaşmış olur. Çünkü listeye yazarsak sonuç bizi aylık sonuca yaklastirir. Benim çarşı hesap karışır. Şimdi bayram herkes bolca et yer ikramliklardan da illa ki biraz yenecek. Egzersiz anlamında hareket edemeyen olabilir. Bunu da bayram mazereti demis oluruzBen bu hafta hastalıktan iyi verdim diye düşünüyorum ama belli olmaz. Ara verebiliriz. Çok zaman alan bir şey bilgileri topla yüzdelere bak sıralama vs. Haftaya Salı kaldığımız yerden devam edelim. Tartıyı yazabiliriz bence ama hesap kitap olmasın.
Önümden ne baklavalar börekler sarmalar kavurmalar pilavlar geçti de ben sadece kavurma yedim o da bir yerde. Hiç bir şeyi çok canım çekmedi ama o bir yerdeki baklava beni benden aldı. Baklavaya bayılmayan biri olarak görüntü çok başarılıydı. Ben kendi yaptığım tatlıyı bile yemedim. Eğer 68 olmazsam tatil sonuna kadar daha ne yapayım yani!Hayirli bayramlar kizlar
Ben sizler icin yedim ictimdert etmeyiniz
Chocolita cum artik benim cezayi da ertelersin mecbur
Bende çok sevindim malum onla yaris halindeyizÖnümden ne baklavalar börekler sarmalar kavurmalar pilavlar geçti de ben sadece kavurma yedim o da bir yerde. Hiç bir şeyi çok canım çekmedi ama o bir yerdeki baklava beni benden aldı. Baklavaya bayılmayan biri olarak görüntü çok başarılıydı. Ben kendi yaptığım tatlıyı bile yemedim. Eğer 68 olmazsam tatil sonuna kadar daha ne yapayım yani!
AmaAlys senin keyfini çıkarmana çok memnun oldum. Kendim yemiş kadar sevindim.
Önümden ne baklavalar börekler sarmalar kavurmalar pilavlar geçti de ben sadece kavurma yedim o da bir yerde. Hiç bir şeyi çok canım çekmedi ama o bir yerdeki baklava beni benden aldı. Baklavaya bayılmayan biri olarak görüntü çok başarılıydı. Ben kendi yaptığım tatlıyı bile yemedim. Eğer 68 olmazsam tatil sonuna kadar daha ne yapayım yani!
AmaAlys senin keyfini çıkarmana çok memnun oldum. Kendim yemiş kadar sevindim.
Yiyom bende valla dayanamiyom şu izin işini çok iyi yaptıkahahahaa
Iyi bayramlar kizlarkeyfiniz yerinizde olsun da nasil kutlandiginin onemi yok.
ben yillardir diyet topiginde oldugum icin kafadan izinliyim