Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

15 Haziran Menümü paylaşıyorum sonra haftaya salıya (25 Haziran) kadar tatiliz o zaman dimi ona göre sonra Chek menü yazmadın tartı paylaşmadın kovuldun demeyin

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık
çeyrek simit

Öğlen
1/2 iki ekmek arası köfte olan adı lazım olmayan yiyecek 3-4 adet yanında gelen sarı parmak gibi şey
Ayran

Akşam
3-4 adet tavuk baget
Cacık
Salata

Chocolita Migrenben

Bugün saatimi takmadım şarjı bitmiş.

Bayram çıkışı yani 20 Haziran Perşembe günü menülerle buradayız canım. Tartı sonraki salı günü atılacak. Ama bayramin bittiği gün topikte devam

Evet. Eğer bu hafta tartı almiyorsak tartilsak bile listeye işlememesi gerekir. Böyle kendi aramızda paylaşmak isteyen paylaşmış olur. Çünkü listeye yazarsak sonuç bizi aylık sonuca yaklastirir. Benim çarşı hesap karışır. Şimdi bayram herkes bolca et yer ikramliklardan da illa ki biraz yenecek. Egzersiz anlamında hareket edemeyen olabilir. Bunu da bayram mazereti demis oluruz

Son düzenleme:
Bugün 1.258 kalori yaktım

Menüm
Sabah az peynir
Kiraz 10 tane
Salatalık
1 dilim ekmek

Akşam patatesli kabak firinlanmis
1 çatal pilav
Yarım bardak meyve suyu

Sonra misafirim geldi. Küçük bayramlık diyet dışı vardı ondan yedim. Cezalık olmadı
Bol su

Eklentiler

• Screenshot_2024-06-16-02-44-40-716_com.huawei.health.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 11
Herkese mutlu kutlu bayramlar
Cumartesi menü ve adımımı vereyim ve gideyim
13:00 patlıcan kebabın kalanı cacıki
Karpuz
Akşam marullu kaleli Çiğdemli kabak çekirdekli salata
Balık
Üç minik diyet dışı oğlum oruç tuttu canı diyet dışı istemiş yaptım tadına baktım. Toplam 70 kalori filandır max . Çok minicikti.
Chocolita

Hayirli bayramlar kizlar

Ben sizler icin yedim ictim dert etmeyiniz

Chocolita cum artik benim cezayi da ertelersin mecbur
Önümden ne baklavalar börekler sarmalar kavurmalar pilavlar geçti de ben sadece kavurma yedim o da bir yerde. Hiç bir şeyi çok canım çekmedi ama o bir yerdeki baklava beni benden aldı. Baklavaya bayılmayan biri olarak görüntü çok başarılıydı. Ben kendi yaptığım tatlıyı bile yemedim. Eğer 68 olmazsam tatil sonuna kadar daha ne yapayım yani!
Ama Alys senin keyfini çıkarmana çok memnun oldum. Kendim yemiş kadar sevindim.

Bende çok sevindim malum onla yaris halindeyiz Alys

Bende çok sevindim malum onla yaris halindeyiz Alys

ahahahaa
Iyi bayramlar kizlar keyfiniz yerinizde olsun da nasil kutlandiginin onemi yok.

ben yillardir diyet topiginde oldugum icin kafadan izinliyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…