Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Günaydın arkadaşlar. Sabah tartıldım. Kafalar karışıp günün yoğunluguna dalmadan paylaşayim hemen.:)
Bu hafta 900 gr vermişim.
Tartı 76.6 kg
Kilo verme yüzdesi : 1.161
Chocolita Chocolita Migrenben Migrenben
Evet. Eğer bu hafta tartı almiyorsak tartilsak bile listeye işlememesi gerekir. Böyle kendi aramızda paylaşmak isteyen paylaşmış olur. Çünkü listeye yazarsak sonuç bizi aylık sonuca yaklastirir. Benim çarşı hesap karışır. Şimdi bayram herkes bolca et yer ikramliklardan da illa ki biraz yenecek. Egzersiz anlamında hareket edemeyen olabilir. Bunu da bayram mazereti demis oluruz
Yaziyi geç farkedim okumuşum . Neyse ben 1 hafta iptal degil gibi davranacağım. Konsantrasyonumu bozmamak açisindan🤣

Eklentiler

• Screenshot_20240618-081255_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20240618-081255_WhatsApp.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 13
Günaydın arkadaşlar. Sabah tartıldım. Kafalar karışıp günün yoğunluguna dalmadan paylaşayim hemen.:)
Bu hafta 900 gr vermişim.
Tartı 76.6 kg
Kilo verme yüzdesi : 1.161

Yaziyi geç farkedim okumuşum . Neyse ben 1 hafta iptal degil gibi davranacağım. Konsantrasyonumu bozmamak açisindan🤣
Çok iyi ❤️ bende dikkat ediyorum. Tartıldım sabitim. Hareket edemedim pek ama yine iyi buna da şükür

Çok iyi ❤️ bende dikkat ediyorum. Tartıldım sabitim. Hareket edemedim pek ama yine iyi buna da şükür
Aynen katılıyorum sana. Bayramda sabit kalabilmek bile iyi birşey. Gidenler gelenler,misafirlikler, tatlilar,tatildeysen ona göre yemeler içmelerrrr...
Dağılmamaya son derece özen gösteriyorum . Allah şaşırtmasın diyelim.😇🙃🙏

Bayram haftası normal. Yine eksidesin ben sabit geldim. 50 gram eksi 😅
Doğru diyorsun aslına bakarsan bayram için sabit bile süper ama ben sözde gittiğim yerlerde yemedim sonra kendi yaptığım yasaklardan yemiş olabilirim. 😅
69 lu bir sayı görkemlinle mutluluk verdi.

Merhabalar grup kurallarını okudum. Bende aranızda yer almayı çok isterim. Chocolita Chocolita

Merhabalar, Bende grubunuza katılmak ıstıyorum. Neler yapmalıyım .

Merhaba hoş geldiniz 🤗 salı günü tartı günümüz. İsterseniz başlangıcı salı yapabiliriz. Salı aç karnına tartı fotoğrafıyla boy ve hedef kilonuzu göndererek listeye girmiş olursunuz. Bugünden menü bildirimine başlarız. Sadece akşamları toplu halde yazıyoruz. Cezalarda kanıt bekliyoruz. 3. Uyarı diskalifiyedir. Uyarılar grup yıldızı olarak silinebilir.
Zaten ilk sayfada hepsi yazar

X