Bu gece tamam olursa alayim diye yazmıştım ama uyarı vermem gerekir. Sildirirsin canım. Önceden vakit bulup gelip hatırlatıyordum ama kafam öyle dolu ki akşam bildiriminde hatırlayıp kontrolleri yapıyorumAyy unutmuşum yoksa çok rahat tamamlardım. Yarın yapayım artık. Sıfırlandı ya adımlar tamamlayamam
Choco zaten 7 bin attım fotoğraf şimdi 3bin daha atayım olur muBu gece tamam olursa alayim diye yazmıştım ama uyarı vermem gerekir. Sildirirsin canım. Önceden vakit bulup gelip hatırlatıyordum ama kafam öyle dolu ki akşam bildiriminde hatırlayıp kontrolleri yapıyorum
3 bin attımBu gece tamam olursa alayim diye yazmıştım ama uyarı vermem gerekir. Sildirirsin canım. Önceden vakit bulup gelip hatırlatıyordum ama kafam öyle dolu ki akşam bildiriminde hatırlayıp kontrolleri yapıyorum
Evet geç oldu kusura bakma. Çok hastayım. Toparlayamadım. İyileştim deyip ayaklanıyorum, ilaç vs. alıp. Sonra tekrar yatak döşek oluyorum. Bugün çok fena. Hiç düzgün yürüyemedim. .Bu dünkü demi canım 12 haziran demi
Yaa tamam o zamanÖdülüm vardı diye hatirliyom sanki
Geçmiş olsun canımEvet geç oldu kusura bakma. Çok hastayım. Toparlayamadım. İyileştim deyip ayaklanıyorum, ilaç vs. alıp. Sonra tekrar yatak döşek oluyorum. Bugün çok fena. Hiç düzgün yürüyemedim. .
Sabah ilaçla 20 dk yavaş yürüdüm.
Perşembe 2334 adımMigrenben
Tamamdır canım3 bin attım
Geçmiş olsunPersembe menu
10:00 3 çilek bir avuç üzüm yarım muz
13:30 tavuklu dürüm
80 gram acı şey ve kahve. Vazgeçmek istiyorum ama tek keyfim o. Hastayken bile bana moral oluyor.
Akşam yiyemedim. Midem kötü.
Chocolita
Sağol canımYaa tamam o zamanafiyet olsun hak etmişin
Geçmiş olsun yPersembe menu
80 gram acı şey ve kahve. Vazgeçmek istiyorum ama tek keyfim o. Hastayken bile bana moral oluyor.
Chocolita
Persembe menu
Chocolita
Günaydınnnnn
Yoğunluğumun son gününden kocaman sevgiler
Güzel geçsin bugün,
Bütün çocuklar mutlu olsun.
Evet. Şuruptan galiba. Çok bulandı ama semptomları hafifletti biraz. Teşekkür ederimgecmis olsun,
meyveler iyi gelmistir.
aksam da meyve yiyebilirsin, hic mi canin bisey istemedi.