Olur canım gün içinde toplamda 45 dk olması yeterliMerhabalarChocolita
10000 adım cezamın yerine 45 dakika Leslie yapmak istersem, gün içinde ara vermeden 45 dakikalık Leslie mi yapmam gerekiyor? Yoksa örneğin 15 dak. Leslie gün içinde, 30 dak. Leslie de akşam saatlerinde 2 parça halinde yapabiliyor muyum?
Şu an 5000 adım atmışım, kalan 5000 adımı 25 dakika Leslie egzersizi ile (ekran görüntüsü paylaşarak) tamamlayabilir miyim acaba?
Çok teşekkür ederim.Ya senin enerjin çok tatlı ya ponçik bi enerji alıyorum senden
Toplamı 45 dk olması yeterli canım.MerhabalarChocolita
10000 adım cezamın yerine 45 dakika Leslie yapmak istersem, gün içinde ara vermeden 45 dakikalık Leslie mi yapmam gerekiyor? Yoksa örneğin 15 dak. Leslie gün içinde, 30 dak. Leslie de akşam saatlerinde 2 parça halinde yapabiliyor muyum?
Şu an 5000 adım atmışım, kalan 5000 adımı 25 dakika Leslie egzersizi ile (ekran görüntüsü paylaşarak) tamamlayabilir miyim acaba?
Teşekkürler.Toplamı 45 dk olması yeterli canım.
Bir ek bilgi olsun yeri gelmisken
Spor yaparken yağ yakımı ilk 20 dk dan sonra başlar. Hafif egzersiz de çok bölümlere ayırirsak tam ısınma gerçekleşemediği için o verimi alamayiz
Evet toparlanayim diye sürekli biseyler attım ağzımaGeçmiş olsun. Hasta olunca insanin ağzinin tadida olmuyor.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun. Hasta olunca insanin ağzinin tadida olmuyor.
Bu kadar kaloriyi nasıl yaktınızRekor kalori yaktım
Eki Görüntüle 3438054
Sabah kahvaltı da
100 kalori üstünde diyet dışı 1 adet
Ama cezası da kalmadı
1 dilim peynir
3 üçgen karpuz
1 dilim ekmek
Akşam hamur işi çok az
İstahimda yoktu
Suyum tamam