Benimki de 8 yaşındaAMİNN ..sizinki kaç yasında sünnet için nası bi konsept azıcık fikir olsun
Gecmıs olsun canım,sımdıden tebrıklerTünaydın kızlar. Şükür sınavlar bitti inşallah her şey yolunda giderse mezun olucam
Bugün menü ceza kontrollerine bir girişim olacak artık ne zaman çıkarım bilemiyorum3 gün birikti
Kosturmacam sürüyor. Cuma günü oğlumun sünneti var. Odasını falan suslicem ona alışveriş yapmak lazım. Temizlige ayrıca girilmesi lazım. Öyle işte bendeki haberler
Siz neler yaptınız? Tatil var mı bu sene olsun canım ,sımdıde
Gecmıs olsun canım sıcaklarda hastalıkta cok fena ,ama su an sıcaga cok ıhtıyacım var bız hala usuyoruzSelam kızlar 36 derecelik antep sıcağında grip olmayı başaran bi dut bırakıyorum şuraya
Kızın pikniği var bugün adım sonuçlarını akşam üstü ayarlarım inşallah
teşekkurlerBenimki de 8 yaşında
Yeri gelmişken paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 3436406
Cibinlik alıp LED ışıkla süslemeyi düşünüyorumbeyaz yatak örtüsü. Tavana asılı balonlar. Belki yazılar asarım.
Geçmiş olsun canım. Bayağı sicakmisSelam kızlar 36 derecelik antep sıcağında grip olmayı başaran bi dut bırakıyorum şuraya
SağolasınGecmıs olsun canım,sımdıden tebrıkler
Ahh o ısler hıc bıtmıyor zaten bence fırdatın olursa sunnet gununden once bıraz hafıfletsen ıyı olur ıslerını malum ılk 2gun bıraz ılgı ısteyebılır,yalnız olmuycaksan cok zorlanacagını sanmıyorum ypksa bıraz yorucu olabılır,bız bebekken yaptırmıstık sımdı ıyıkıse yaptırmısıö dıyorum
Olsun canım yınede yetısemezsen yanında olur ,Allah kolaylık versın sımdıdenGeçmiş olsun canım. Bayağı sicakmisburası da çok sıcak oturduğum yerde eriyorum
Sağolasınaynen keşke bebekken yaptirsaydim. Annem gelecek inşallah yardımcı olur. Ama ben kendi işimi kendim görmeye alıştım artık
Teşekkür ederimGecmıs olsun canım sıcaklarda hastalıkta cok fena ,ama su an sıcaga cok ıhtıyacım var bız hala usuyoruz
çok sıcak çokom çokGeçmiş olsun canım. Bayağı sicakmisburası da çok sıcak oturduğum yerde eriyorum
Sağolasınaynen keşke bebekken yaptirsaydim. Annem gelecek inşallah yardımcı olur. Ama ben kendi işimi kendim görmeye alıştım artık
Oğlunun sünnet hazırlıklarında kolaylıklar dilerim canım.Tünaydın kızlar. Şükür sınavlar bitti inşallah her şey yolunda giderse mezun olucam
Bugün menü ceza kontrollerine bir girişim olacak artık ne zaman çıkarım bilemiyorum3 gün birikti
Kosturmacam sürüyor. Cuma günü oğlumun sünneti var. Odasını falan suslicem ona alışveriş yapmak lazım. Temizlige ayrıca girilmesi lazım. Öyle işte bendeki haberler
Siz neler yaptınız? Tatil var mı bu sene
Geçmiş olsun canım.Selam kızlar 36 derecelik antep sıcağında grip olmayı başaran bi dut bırakıyorum şuraya
Tünaydın kızlar. Şükür sınavlar bitti inşallah her şey yolunda giderse mezun olucam
Selam kızlar 36 derecelik antep sıcağında grip olmayı başaran bi dut bırakıyorum şuraya
Teşekkür ederim delfimGeçmiş olsun canım.Çok dikkat et kendine, emi?
Teşekkür ederim canım benimhay allah, nabiyon kuzum sen,
yat dinlen de hemencecik iyiles.
İyi sonuçlar alirsiniz inşallah hangi bölümTünaydın kızlar. Şükür sınavlar bitti inşallah her şey yolunda giderse mezun olucam
Ani ısınan hava tehlikeli geçmiş olsun kısa sürede atlatirsiniz inşallah dut çayı iyi geliyor diyorlarSelam kızlar 36 derecelik antep sıcağında grip olmayı başaran bi dut bırakıyorum şuraya
Selam kızlar 36 derecelik antep sıcağında grip olmayı başaran bi dut bırakıyorum şuraya
Tünaydın kızlar. Şükür sınavlar bitti inşallah her şey yolunda giderse mezun olucam