- 24 Nisan 2021
- 287
- 836
- 54
Iyi aksamlar ,bugünün menüsünü paylaşiyorum.
Sabah 9.30 da haşlqnmis yumurta,1 dilim kara bugday ekmegi,biraz beyaz peynir.
Öglen 15.30 gibi 3 köfte,biraz kuzu eti,salata,ortadaki meze zeytin yağlilardan yedim .piknikdeydik.çeşit olarak çok şey vardi .Biraz miktar ayarini kaçirmis olabilirim . Ama yasakli şeyler yoktu.
Su malesef az içtim .
Adim sayim 10.052 adim.
Migrenben @Chocolata
Hayır yanlış eklenmiş 1 olacak o. Ve tek öğün diyetinde porsiyon sınırı da yok zatenTek öğün diye iki porsiyon mu götürdün? Şifa olsun inş.
maşallah size:) oğlun içinde hayırlı olsun bende bu sene düşünüyorum insallah :))Tünaydın kızlar. Şükür sınavlar bitti inşallah her şey yolunda giderse mezun olucam
Bugün menü ceza kontrollerine bir girişim olacak artık ne zaman çıkarım bilemiyorum3 gün birikti
Kosturmacam sürüyor. Cuma günü oğlumun sünneti var. Odasını falan suslicem ona alışveriş yapmak lazım. Temizlige ayrıca girilmesi lazım. Öyle işte bendeki haberler
Siz neler yaptınız? Tatil var mı bu sene
Çok teşekkür ederimmaşallah size:) oğlun içinde hayırlı olsun bende bu sene düşünüyorum insallah :))
tatil pek görünmüyor ama temizlik var
11 gün sonra 4 olacakÇok teşekkür ederimtemizlik ne zaman yok ki. Oğlunuz kaç yaşında
Maşallah Allah bağışlasın11 gün sonra 4 olacak
AMİNN ..sizinki kaç yasında sünnet için nası bi konsept azıcık fikir olsunMaşallah Allah bağışlasın