Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Tünaydın kızlar. Şükür sınavlar bitti inşallah her şey yolunda giderse mezun olucam 🤲
Bugün menü ceza kontrollerine bir girişim olacak artık ne zaman çıkarım bilemiyorum 😅 3 gün birikti

Kosturmacam sürüyor. Cuma günü oğlumun sünneti var. Odasını falan suslicem ona alışveriş yapmak lazım. Temizlige ayrıca girilmesi lazım. Öyle işte bendeki haberler
Siz neler yaptınız? Tatil var mı bu sene
Hadi geçmiş olsun. Benim bir uyarım olacak, dün ceza adımımı unuttum.
Büyük oğlumu 7 yaşında sünnet ettirdik, 6 yaşında yaptıracaktık pandeminin ilk yılıydı cesaret edemedik. Bebekken yaptırınca da tekrarı gerekebiliyormuş, bir kaç tanıdığın başına geldi. Küçük oğlumu da bekliyoruz daha 4 yaşında. Mevlüt davet falan olacak mı?

1717437057514.png

Bu haftanın 1. Si Alys Alys :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

2. Si Wizardmom Wizardmom :KK19:

3. Sü Papatyamelo Papatyamelo :KK5:
Hepinizi tebrik ediyorum kızlar ayağınıza sağlık
Önümüzdeki hafta daha yakıcı sonuçlar bekliyorum
:21::21::21:

Sabah kalkar kalkmaz ılık limonlu su
Sabah kahvaltısı 8.30: atıştırmalık (domates salatalık peynir) meyve suyu, 1 dilim ekmek
Öğlen: erik, kayısı
Akşam yemeği 18.00: 1 yumurtalı omşet arasına 3 dilim sucuk, 2 ince dilim kaşar, 2 dilim domates, yanına da salata
Su ne kadar içtim bilmiyorum bugün denize gittik 2 saat kadar yüzdüm, saat kolumda takılı değildi o yüzden adım sayısı belirsiz, sporlarda yapıldı
Chocolita Chocolita Migrenben Migrenben

Arkadaşlarım selamlar.Günün raporunu yazayim .yoksa uyuyup kalacağım🤣
Sabah 1/3 avakado,2 yumurtali omlet,biraz peynir,1 dilim karabugday ekmegi
17.30 aksam sarma dolma ve birkaç çesit zeytinyagli mezelerden 2 şer kaşık yedim.
Su az içtim .
adim sayim 5252 adim.
Migrenben Migrenben Chocolita Chocolita

Eklentiler

• Screenshot_20240603-232151_Pedometer Step Counter.jpg
    Screenshot_20240603-232151_Pedometer Step Counter.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 11
X