- 16 Aralık 2019
- 20.145
- 79.988
- 31
13.000 deyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13.000 deyim
Ben de arttırıyorum bugün 14000 yapacağım :) yok mu arttıran!13.000 deyim
15.000 oldumBen de arttırıyorum bugün 14000 yapacağım :) yok mu arttıran!
Konu Mesajı 'Biz İnandık Siz De İnanın HAFTALIK ADIM YARIŞI ️'Eki Görüntüle 3433431 Bu hafta 1. @Papatyamelo
2. Wizardmom
3. Alys
Ayaklarınıza sağlık kızlar yeni haftada yeni birinciler olsun mu
ChocolitaKonu Mesajı 'Biz İnandık Siz De İnanın HAFTALIK ADIM YARIŞI ️'
Biz İnandık Siz De İnanın HAFTALIK ADIM YARIŞI ️
Nere oturuyom kızı almaya gidecemBegenmedim
Dur bekle gelcem, otur bi kahvemi ic
Nere oturuyom kızı almaya gidecem
Küçük daha güvenememKendi gelsin sipa
Sağol ya ne güzel motive ettinKiz Migrenben seni gecmisim adim yarisinda, sasirdim. Nerede senin 20 bin adimlarin, neden bende her gun 20 k atiyormussun gibi bir izlenimin var neyse git hadi kizini almaya sana daha cok lazimmis adim
Emeğine sağlık! Günlük hedef 20K derken 10K göremediğim günler oldu bu haftan yılmak yok. Dewamke.Konu Mesajı 'Biz İnandık Siz De İnanın HAFTALIK ADIM YARIŞI ️'
Biz İnandık Siz De İnanın HAFTALIK ADIM YARIŞI ️
Süpersin. Hadi bakalım hodri meydan :)15.000 oldum
Eyvallah yiğidimSüpersin. Hadi bakalım hodri meydan :)
Bittin sen Bu gazla 30K olurEyvallah yiğidim
Sağol ya ne güzel motive ettin
Eksi konusu çok karmaşık. tabii ki eksi istiyoruz ama bazen yağlar kasa dönüşürken de çok kilo kaybetmeyebiliyoruz. ben de bu hafta çok mutlu değilim 500 versem şükür edeceğimmotivasyon konusmasi dersen var, adim dersen var
ne yok, eksi yok
Eksi konusu çok karmaşık. tabii ki eksi istiyoruz ama bazen yağlar kasa dönüşürken de çok kilo kaybetmeyebiliyoruz. ben de bu hafta çok mutlu değilim 500 versem şükür edeceğim
Bazen düşünüyorum kendi kendime mücadele etmek yerine diyetisyen eşliğinde 2-3 ay takılıp, fazlalıkları verdikten sonra mı kendim dikkat etmeye devam etsem diye. Çünkü bir hesap verme ve parasını ödediğin bir yer daha motive edici olur gibi geliyor.Yok ben zaten az versem kabulum , ama kalori saymadikca goremicem eksiyi anlasilan
Ben uzun zamandir diyet topiklerinde oldugum icin biraz relax takilmaya calisiyorum, ama cok rahatlik da zarar tabiki