Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Diyetteki çoğu kişi bitter çikolata tüketebiliyo diye düşündüm neden diyet dışı?
Bunu çok açıkladım. Atayım tekrar
Diyet dışı beslenme cezası değil canım dün açıkladığım gibi, adını yazmiyoruz. Menü diyet dışı olmuş olsa 10.000 atılması gerekirdi. Biz diğer diyet topiklerinden farklı olarak (saçma gelebilir) diyet dışı sağlıksız besinlerin adını yazmama kuralı koyduk. Hem görenin aklına düşmesin diye hem de adıma teşvik olsun. Yürümeye sebep arayalim. Kızlar alıştı artık. Mesela diyet dışı bir şeyi az yediğini ifade etmek için 4 ince dilim diyet dışı 100 kalori altında diyebilirsin. 100 kalori ustundeyse 10.000 ceza gelir. Diyet dışı yiyecek diyete uyarlansin uyarlanmasın adini sifreli yazıyoruz

Boyle bir kural koymamizin diğer sebebi de bir arkadaş vardı önceden, diyet dışı ürünleri diyet listemde var diyerek yiyordu. Bizim özellikle nefsimizi terbiye etmeye çalıştığımız yiyecekleri sürekli yiyordu. Biz de madem öyle bunların isimleri de yazilmasin dedik

Sadece bitter mi demeliydim 😅😅 bu cezayı haketmiyorum
Oyun gibi düşün bunu ya hak etme mevzusu değil. Bu topik isim yazmayı da engelliyor. Demisim ya parantez icinde sacma gelebilir. Ama uyguladik kizlar sorun etmedi. Hary potter da voldemort vardi ismi lazim degil derlerdi. Ismi lazim degil bas harfi diyet disi 😁7.000 adım da güzel bir adım zorlayıcı da değil. Bol bol yürüyoruz zaten

Sen bilirsin :KK53: Uyarı alırsın
Oturcam.
Oyun gibi düşün bunu ya hak etme mevzusu değil. Bu topik isim yazmayı da engelliyor. Demisim ya parantez icinde sacma gelebilir. Ama uyguladik kizlar sorun etmedi. Hary potter da voldemort vardi ismi lazim degil derlerdi. Ismi lazim degil bas harfi diyet disi 😁7.000 adım da güzel bir adım zorlayıcı da değil. Bol bol yürüyoruz zaten
Oturcam.

Önce söyliyim Ben senin bacın değilim 😅 evet okudum ve bitter çikolata da diyet dışı değildir. Gerçekten yenmemesi gereken birsey varsa yazmıyorum diyet dışı beslendim diyorum. Siz uzatıyorsunuz.
Kızlar Migrenben Migrenben tartisma olmasin. Bitter çikolata diyet disi degildir dogru. Bitter deyip gecsek olmaz mı şimdi şuna

X