Çok teşekkür ederim canım,sağolasın, eksik olmayasınRica ederim premenapoz dönemi kadınların kabusu gibi bir dönem ya aşırı regl ya çok az regl Bi görünüp Bi kaybolma annemden biliyorum 6 yıl çalıştım kadın doğum polikliniginde kaç tane bu şikayetlere gelen oldu hatırlamıyorum bile ama patoloji temiz geldiyse korkmayın ilacinizj düzenli alın mutlaka geçmiş olsun tekrar
Görürsün tabiBugun cikista bir arkadasima ugradim kahve yanina biseyler almis. Tabi yemedim onun yerine meyve yedim.
Insallah yarin görürüm faydasini
Teşekkür ederim. Olur söylerimİmkan olsa aslında akıllı saat alma şansınız olsa yakilan kalori miktarı da ceza yerine geçer. Hareketi her türlü kanitlamis olursunuz.
Bebekler olduğu için bir kereye mahsus 10.000 adım olsun
Bir de bir yere seyahat ettiğinizde kurallara uyamayacaksaniz muhakkak izin alın olur mu
Sen oturmuyon ki nasıl ediyon anlamış değilimBen seni geçmişimdua et yarışta yokum
Vay anam birinci oldum bakışıKonu Mesajı 'Biz İnandık Siz De İnanın HAFTALIK ADIM YARIŞI️' Biz İnandık Siz De İnanın HAFTALIK ADIM YARIŞI ️
Adım yarışı sonuçlarını pazartesi günleri bu sayfadan takip ediyoruz kızlar biliyorsunuz ki. İlk sayfaya da güncel linki koyuyorum.
Buradan da paylaşayım
Eki Görüntüle 3426875
Pandoranin asil duruş ahahhahah
Keske faydasi olsa , karnim hala sis ve tartita +100 geldim. Saka gibiGörürsün tabiiyi yapmışsın. Böyle her reddettigin şey için omzuna bir öpücük kondur
Gecmis olsin, acil sifalar dilerim.Sabah kahvaltı etmedim. Eşimin ultrasona aç girmesi gerekiyordu saatini de 3 e almışlar. Alışveriş yapıp geldik 6 gibi kahvaltı ettik.
1 domates
2 yumurta
3 dilim ekmek
Tahin pekmez 1 yemek kaşığı
1 dilim peynir
Fırında Karnabahar patates
2 saat sonra da erişteli çorba yaptım ondan 1 kase içtim
Tartı öncesi geç yemek iyi gelmedi
Adımı da birazdan atıyorum
Merhaba hoş geldinizMerhabalar! Bu grup bayağı aktifmiş. Ne güzel. Ben de 5 sene aradan sonra başlangıç noktama geldim. Buradaki cuma gruplarında süper motiveyle çok güreş kilo vermiştim. Burda başka bir gruba katıldım üç kişiyiz sanırım. Buraya da katılabilir miyim?
Bu sabah itibariyle 72.8 kg. ım. Güze kadar 65 bahara da 54(on sene önceki kilom) e istikrarlı bir şekilde gelmek istiyorum. Çok inatçı ve disiplinliyim. Yaklaşık 1 aydır günlük 1-1,5 saat yürüyüş egzersiz yapıyorum.