Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım toplasan 1 yemek kaşığı kadarmis zatenTeşekkür ederim kaptanım ceza var mı
Afiyet olsunMerhaba 8 Mayıs yediklerim
Kahvaltı yok
Öğlen
Domates çorbası ve yarım porsiyon makarna (sosu etin suyu)
Akşam
1 parça Tavuk 1 poğaça
Adım 3800
(Ama 2 bebeğin peşine koşmaktan tüm gün hareket zaten mevcut)
Ekstra spor yok bugün.
Ahh yazmayı unutmuşum. Öyle kaçamak yaptığım bir gün olmamıştı. Şimdi detaylı hatırlayamıyorum yediklerimi.Yok canım toplasan 1 yemek kaşığı kadarmis zaten
Afiyet olsun
7 Mayıs menüsü gelmemis
Çok sevindim kendi kendime bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama tam olmuyor tabi şimdi ne yapmam lazım form dolduruyor muyuz yarışmalarda olduğu gibiMerhaba evet alıyoruz
Hayır. Sadece tarti fotoğrafıyla boy ve hedef kilonuzu yazıyorsunuz. Hoş geldinizÇok sevindim kendi kendime bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama tam olmuyor tabi şimdi ne yapmam lazım form dolduruyor muyuz yarışmalarda olduğu gibi
Hoş bulduk tamam o zaman ben yarın tartı fotoğrafımla beraber kilo bildirimi yaparımHayır. Sadece tarti fotoğrafıyla boy ve hedef kilonuzu yazıyorsunuz. Hoş geldiniz
Yazdım menumu hatta @duttyazmamissin dedi hatırlattı yazdim adımlarımı attım yanlış yere mi yazdım kiYok canım toplasan 1 yemek kaşığı kadarmis zaten
Afiyet olsun
7 Mayıs menüsü gelmemis
Teşekkür ederim canım, sağolasın.Geçmiş olsun delficim
Doğumgünün kutlu olsun Pandora27Iyi geceler kızlar bugün pertim çıktı temizlik yapmaktan sirkeli su kafa yapiyomus haberiniz olsun
Menum
Uyanınca 500 ml su
Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta (sadece sarı kısmı ben beyaz kısmını yiyemiyorum) +1/2 kk peynir +2 zeytin+ 1kupa çay + 2 dilim ekmek + yarim domates
15.30 1 kase brokoli makarna + ayran
Akşam yok
Chocolita kaptanım bugün benim dogum günüm diye ben minnacık yasaklı ufledigimden yedim amma böyle incecikti toplasan 2 yk ancak cikar
Migrenben
Teşekkür ederimDoğumgünün kutlu olsun Pandora27