Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Migrenben haftalık sonuç güzel olsa da aylık sonuçta + geldiğin için 1 uyarın var
Pandora27 Aylık sonucta verilen kilo sınırın altında kaldığı için 5 gün 10.000 adım/45 dk kanıtlı egzersiz bekliyorum ama şu an mazeretin olduğu için ertelendi

Haftalık sonuçta Fateb 3 gün 10.000/ 45 dk egzersiz bekliyorum

Kız birinci oldum uyarı silinmedi mi

Yaparım sıkıntı değil günlük 45 dk demi olur ama tek seferde 45 dk yapamam gün içine bilsem ben onu öyle olur demi ikiye üçe bolsem mesela akticete zamanlarım çeksem onu da atarım buraya akşam

Yaparım sıkıntı değil günlük 45 dk demi olur ama tek seferde 45 dk yapamam gün içine bilsem ben onu öyle olur demi ikiye üçe bolsem mesela akticete zamanlarım çeksem onu da atarım buraya akşam
Atarsın 10.000 adım ya 45 dk şart değil

Canım gece 12 olmadan bildirim yapılsa çok iyi olur

Sabah aç karnına kiraz sapı
Kahvaltı yulaf hurma süt smothie

Ara öğün espresso+12 kaju 3 hurma

Akşam tavuk sote+salata

Akşam ara öğün latte
+3 hurma

30 dk yürüyüş
10 dk zumba
Günlük alinan kalori 1100

10 bin cepte 45 dk da yaparım inşallah hem bana da iyi olur kız çok saldım sarkmış gibi yapacam bana şart deyin yapmazsan gruptan atilirsin deyin beni zorlayın
Yapmazsan gider ananın elini öperim aylin yapacan lan şart bu sakın salma

Başarılar diliyorum hepinize, tebrikler.

Chocolita
Migrenben
tavsannesi
labellevie

Canimm gelicem inşallah takipteyim sizi

Ekstra olarak 800 ip atladım. Akıllı saatim malesef yok bunu nasıl kanıtlayacagimi bilmiyorum. Ama az önce samsung healty de keşfettim, ip atlama sürelerini de kaydediyormuş. Bundan sonra ip atlarken oradaki süreyi açarak başlarım ve size kanıtlayabilirim. Zaten gün içinde 2 tane bebeğim olduğu için çok hareketliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…