- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
gecmis olsun canimBiraz rahatsızım annem geldi. Geçmiş yapamadım kızlar. Bildirimlerim tamam. Gece dönmeye calisicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecmis olsun canimBiraz rahatsızım annem geldi. Geçmiş yapamadım kızlar. Bildirimlerim tamam. Gece dönmeye calisicam
teşekkürler ,hepimize insallah
Teşekkür ederim
Güncel kilo 74.8
Hedef 65
Boy 168
1 den önce gonderilse iyi olur. Bende topikle ilgili düşüncelerinizi merak ediyordum bir türlü fırsat olmadı. Cok sevindimNe kadar güzel ve özenli bir grup bu cok beğendim
Menü bildirimi için herhangi bir saat zaman varmı
Tansiyon biraz düştü. Baş ağrısı kaldı canım Allah razı olsun annem yetişti. Fena haldeydimbiz paylastik ya birinciligi hic birinci oldum fikri olusmamis aklimda ,atarkende bi dusundum aslinda nasip olursa bidahaki birinciliğe unutmam
Oyle canım haklisin artik neyi evde yapabilirsek kar ,bende senin gibi dusunuyorum ama sen yinede cok yuklenme kendine esinde yardim etsin iyice dinlen esin gelene kadar, nasil oldun
10.000 adım, 10.000 adimi tamamlayamam derseniz 45 dk egzersiz canım. İkisi aynı anda değil yani. Alternatif olarak 45 dk egzersiz dedimYaparım sıkıntı değil günlük 45 dk demi olur ama tek seferde 45 dk yapamam gün içine bilsem ben onu öyle olur demi ikiye üçe bolsem mesela akticete zamanlarım çeksem onu da atarım buraya akşam
Cok iyi olmuş. En az 45 dk kanitlanabilirse kabul ediyorum. Sadece ceza egzersizlerinde kanıt bekliyorum. Bu spor aletinde 45 dk da yapabilirsinEki Görüntüle 3424390
Ekstra olarak 800 ip atladım. Akıllı saatim malesef yok bunu nasıl kanıtlayacagimi bilmiyorum. Ama az önce samsung healty de keşfettim, ip atlama sürelerini de kaydediyormuş. Bundan sonra ip atlarken oradaki süreyi açarak başlarım ve size kanıtlayabilirim. Zaten gün içinde 2 tane bebeğim olduğu için çok hareketliyim.
Sen izin istemiştin canım aklimda 1 hafta senden bildirim beklemiyorum. Son durumda yine grubun yıldızı olduğun için ilan etmiş oldumChocolita ben nasil yapiyim kafam karisti canim yine yaristayim sanirim sende cok iyi degilsin rahatsiz etmek istemedim,
Tarti gunu bildirim yapsam haftaici ugrayamazsam olur mu ? su an 2gun muafligim var dogru anladiysam
Sağol labelim ne demek severek yapıyorum. Hayır ilaç kullanmıyorumİyi geceler, Chocolita eline sağlık, çok emek veriyorsun hakkın ödenmez. Çok geçmiş olsun bu arada. Tansiyon için ilaç kullanıyor musun?
7 Mayıs menüm
Kahvaltı; tereyağlı yumurta, 5-6 zeytin, peynir, 2 dilim ekmek, çay
Kahve
Akşam; çorba, nohut ve pilav, turşu
Çay yanında kuru üzüm badem
Su 2 litre
Evi süpürdüm yemek yaptım yürüyüş yapamadım
Ne kadar cok yorum yorum demişim yapiyorrrrum kullanmıyorummSağol labelim ne demek severek yapıyorum. Hayır ilaç kullanmıyorum
Bana ikisi aynı anda olsun itici güç lazım artık bana zorlayın beni vurun kırbacı yoksa 85 altı zor1 den önce gonderilse iyi olur. Bende topikle ilgili düşüncelerinizi merak ediyordum bir türlü fırsat olmadı. Cok sevindim
Tansiyon biraz düştü. Baş ağrısı kaldı canım Allah razı olsun annem yetişti. Fena haldeydim
10.000 adım, 10.000 adimi tamamlayamam derseniz 45 dk egzersiz canım. İkisi aynı anda değil yani. Alternatif olarak 45 dk egzersiz dedim
Cok iyi olmuş. En az 45 dk kanitlanabilirse kabul ediyorum. Sadece ceza egzersizlerinde kanıt bekliyorum. Bu spor aletinde 45 dk da yapabilirsin
Sen izin istemiştin canım aklimda 1 hafta senden bildirim beklemiyorum. Son durumda yine grubun yıldızı olduğun için ilan etmiş oldum
Bilmem mi selam söyleAnam seni sever bilirsin
Yazmamış miyim kız yazdım zannediyorum ayyBilmem mi selam söyle
E hani adım menü bildirimi yok
YokYazmamış miyim kız yazdım zannediyorum ayy
Yazdım ahanda simdi