Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Günaydınnn

Günün ilk bildirimi benden.

7 Mayıs Kilo Bildirimi

30 Nisan 76,40

30 Nisan 76,25

Fark : - 150 gram

Yüzdeliği : - 0,196 gram Chocolita

Eki Görüntüle 3423747
Aslicim azar azar da olsa hiç + gelmeden ilerliyorsun tebrik ederim. Böyle böyle hedefine ulaşacaksın biliyor musun. Az verdim diye de üzülme. Eksinin azı çoğu yok hepsi aynı guzellikte. Yeter ki istikrarli olsun

Çok teşekkür ederim anlayışın için canım iyi ki tanıdım hepinizi
İnşallah dediğin gibi yapabilirim bugün 20 dk egzersiz yaptım şükür su da ekleyebilirsem süper olacak

emegine saglik canım ,alintilara bakarken gördüm mesajı cok yormasaydin kendini yavas yvas ilerlemen daha iyi olur ne kadar temizligi ,daginikligi insani yorsa da senindeta siyon sorunun var kendini ihmal etme
boya isleri hem insana iyi geliyor hemde cok yoruyor
Herkes toparlaninca benimde iyi bir temizlik vaktim geldi

gunaydin
tartildim sabahtan ama anca teli elime alabildim ,evdende calisiyorum ozur dilerim gec oldu

gecen hafta 61.70
bugun 61.30
yuzde 0.64
Chocolita
Grup yıldızları tartılari özelden atar bu hafta niye unuttunuz kızlar hiç böyle olmazdi
Ama sonucun çok güzel tebrik ederim canım

Boyami aldım şimdi de tansiyonum çıktı. Oturdum limon suyu içiyorum hiçbir şey yapamadım. Bugün akşam eşimle devam ederiz sonra da temizler yerlestiririm. Girdik bir işe mecbur bitircez artık. Boyacılar çok para istiyor işçilik pahalı. Nedeni de ortada

Bunu şimdi okuyorum canım tabi cok geçmiş olsun
Kaçamak durumunda yediğin 100 kalori üstündeyse diyet dışı cezası veriyorum. Dün yediğin için 24 saat içinde yani bugün sonuna kadar bekliyorum
45 dk kanıtlı egzersiz ya da 10.000 adım atıyoruz. Bunların dışında temizlik vs. Hareketli bir günle çok kalori yakilmissa onu da kabul ediyorum ama kanıt şartıyla. Ceza egzersizlerini Ekran görüntüsü, spor aletinin süre göstergesinin fotoğrafı ya da akıllı saat fotoğrafıyla kanıtlayabilirsin. Fotoğrafsız egzersiz geçersiz sayılır

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar.
Tansiyonun düştü mü biraz?
Geçmediyse istirahat et biraz karanlık odada, başağrına iyi gelir. Şu soğuk jel torbalardan varsa başına, ensene koy, iyi geliyor tansiyon kaynaklı başağrısına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…