Unuttum atayım mı tekrarSen grup yıldızısn tartıyı özelden atman gerekiyordu canım
Aslicim azar azar da olsa hiç + gelmeden ilerliyorsun tebrik ederim. Böyle böyle hedefine ulaşacaksın biliyor musun. Az verdim diye de üzülme. Eksinin azı çoğu yok hepsi aynı guzellikte. Yeter ki istikrarli olsunGünaydınnn
Günün ilk bildirimi benden.
7 Mayıs Kilo Bildirimi
30 Nisan 76,40
30 Nisan 76,25
Fark : - 150 gram
Yüzdeliği : - 0,196 gramChocolita
Eki Görüntüle 3423747
Yok aşkım sürprizi kalmadıUnuttum atayım mı tekrar
Teşekkür ederim eve simdi geldim tartildim hemen hesap yapıp atıyorumOyy çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin
Masallah ya ben de istiyorum. Ama kendimi sis hissediyorum.
Şimdi başlarken güzel ödem atarsın. Beni de her şey sisirir. Az önce kahvaltıda 20 tane zeytin yedim tansiyonum çıktı. Şimdi bu da beni sisirir. Ay bir hoşuma gitti zeytinnMasallah ya ben de istiyorum. Ama kendimi sis hissediyorum.
Çok teşekkür ederim anlayışın için canımAyrıca da konuştuk zaten ne zaman istersen gönülcümben çok iyi görüyorum senin diyet serüvenini gayet istikrarli ilerleyebiliyorsun. Topik zorlamış olabilir ama kendi çapında da ilerleyeceğini düşünüyorum. Egzersize zaman ayirabilirsen burada da kapı her zaman açık biliyorsun
Kızlar şu saate kadar çocuk odasını boyadım. Yine de bitmedi. Yarın devam edicem. Hangi akla hizmet koyu gri yaptıysam ben bütün evi. O zaman onu seviyorduk. Yok kapanmıyor. Mahvoldum her yerim ağrıyor. Çok geç bakabildim buraya da. Menü kontrollerini yarın yapabilicem herkes göndermiştir umarım. Sabah erkenden çocuğun kursu var ona uyanmam gerekiyor.
Yarın bildirimlerimi geç yapabilirim şimdiden kusura bakmayin olur muBu boya işi tamamlanıp temizlik falan aradan çıkması lazım. Yere damlayanların da peşine düşemedim tellerim artık
Ben bugün kıymalı makarna yedim.
O kadar
1000 kalori yaktım cezamı da tamamladım
Bugüne cezalilar vardı yarın onun kontrolünü de yaparım.
Yarın grup yıldızları tartıları özelden atmayi unutmasin. Diğer herkes normal topiğe atıyor. Kevso yarın gönderecek. Diğer yeni gelen iki arkadaşın yarın tartı göndermesine gerek yok. Hayırlı geceler kızlar
Eki Görüntüle 3423717
Grup yıldızları tartılari özelden atar bu hafta niye unuttunuz kızlar hiç böyle olmazdigunaydin
tartildim sabahtan ama anca teli elime alabildim ,evdende calisiyorum ozur dilerim gec oldu
gecen hafta 61.70
bugun 61.30
yuzde 0.64
Chocolita
Boyami aldım şimdi de tansiyonum çıktı. Oturdum limon suyu içiyorum hiçbir şey yapamadım. Bugün akşam eşimle devam ederiz sonra da temizler yerlestiririm. Girdik bir işe mecbur bitircez artık. Boyacılar çok para istiyor işçilik pahalı. Nedeni de ortadaemegine saglik canım ,alintilara bakarken gördüm mesajı cok yormasaydin kendini yavas yvas ilerlemen daha iyi olur ne kadar temizligi ,daginikligi insani yorsa da senindeta siyon sorunun var kendini ihmal etme
boya isleri hem insana iyi geliyor hemde cok yoruyor
Herkes toparlaninca benimde iyi bir temizlik vaktim geldi
Bunu şimdi okuyorum canım tabi cok geçmiş olsuniyi aksamlar ,
Sabah 1d.ekmek ,ajvar ,peynir ,cay
Aksam bulgur pilavı ,yogurt ,patlican sote
1lt su
1kahve
4200 adim
Chocolita
Yarın tartidan sonra ben izin alabilir miyim canim kızım hastalandi bir hafta okullarida yok pek aktif olamiycam ,hem bir hafta toparlansam adapte olmak icin iyi olucak
Kaçamak durumunda yediğin 100 kalori üstündeyse diyet dışı cezası veriyorum. Dün yediğin için 24 saat içinde yani bugün sonuna kadar bekliyorumİyi akşamlar menümü yazayım.
Sabah
1 omlet ve peynir 1 dilim ekmek
Öğlen
Çorba
1.5 lahmacun
Akşam
meyveli kinoalı yoğurt
Bugün özel günüme girdiğim icin tatlı krizi yaşadım ve malesef biraz kaçamak yaptım.
Telafi etmek için 25 dakika toplamda 9 km kardio bisiklet ve 5 dakika da bel hareketi yaptım.
Yarın tartı fotosunu gönderirim.
Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar.Boyami aldım şimdi de tansiyonum çıktı. Oturdum limon suyu içiyorum hiçbir şey yapamadım. Bugün akşam eşimle devam ederiz sonra da temizler yerlestiririm. Girdik bir işe mecbur bitircez artık. Boyacılar çok para istiyor işçilik pahalı. Nedeni de ortada
Çok geçmiş olsun, nasıl oldu? İyileşti mi?@chocoliben bugun gec tarti atsam şu an hastanedeyim bu kezde oğlum hastalandı dün akşamdan beri ishal kusma ateş sabahhastaneye zor attık kendimizi şu an serum alıyor bi yarım saate biter eve geçince atarım.insallah