- 11 Haziran 2010
- 7.599
- 13.539
Geçmiş olsun, maalesef her şey çok pahalı ama kendini yorma. Sağlıktan önemli değil.Boyami aldım şimdi de tansiyonum çıktı. Oturdum limon suyu içiyorum hiçbir şey yapamadım. Bugün akşam eşimle devam ederiz sonra da temizler yerlestiririm. Girdik bir işe mecbur bitircez artık. Boyacılar çok para istiyor işçilik pahalı. Nedeni de ortada
Çok şükür en azindan kusma yok ishal azaldıÇok geçmiş olsun, nasıl oldu? İyileşti mi?
Canım pazartesi yola çıktık eve yeni geldik , tartıyı göndereyim mi şimdi yoksa sabah mı göndereyim , bu hafta için kusura bakmayın böyle çok yoğun yorucuydu benim içinFateb pazar dönüyoruz demistin ama haber çıkmadı canim döndünüz mü? Sende grup yıldızıydin tartı da tek sen kaldın. Biraz bekleyeyim 1.yi öyle belirleyelim
Tansiyon düşmedi delfi ya o kadar limon suyu içtim bana mısın demediÇok geçmiş olsun canım. Acil şifalar.
Tansiyonun düştü mü biraz?
Geçmediyse istirahat et biraz karanlık odada, başağrına iyi gelir. Şu soğuk jel torbalardan varsa başına, ensene koy, iyi geliyor tansiyon kaynaklı başağrısına.
Aynen oyle. Ondan bundan kisiyoruz sonra nedense o paranın yine bir yerden çıkacağı oluyor. Canımızın sağlığından önemli değil haklısın. Alışmışız tasarruf etmeyeGeçmiş olsun, maalesef her şey çok pahalı ama kendini yorma. Sağlıktan önemli değil.
Hoş geldin baktım şimdi
Tebrikler kızlarYıldız Savaşlarında Bu Hafta!
Ağır sıklette Tank Girl yıldızıdelfinia
Elektra Natchios yıldızıMigrenben 'la karşı karşıya geldi!
Ve kazanaaaann güzel bir eksiyleMigrenben oldu Tebrik ederim dutum
Eki Görüntüle 3424199
Böylece geçtiğimiz hafta Tank Girl'e yenilen Elektra bu hafta intikam için döndü!
Eki Görüntüle 3424201
Hafif siklette Black Canary yıldızıtavsannesi
Süperwomanyıldızı Fateb le karşı karşıya geldi!
Ve kazanaaaann Canary kızıtavsannesi oldu tebrik ederim canım
Eki Görüntüle 3424207
Yıldız savaşları hikayemizde geçtiğimiz hafta Süperwoman'a yenilen Black Canary bu haftatavsannesi yle gücünü gösterdi!
Eki Görüntüle 3424210
Bu hafta herkes çok güzel kilo verdi
Süperiz kızlarböyle devam
1'incilerimiztavsannesi Migrenben
Cezalar silindi
2 gün geçerli dokunulmazlık
500 kalori ödül hakkı
2'incilerimizFateb delfinia
Geçen haftaki güzel yüzdeleriniz sayesinde bu hafta ligde görmüş olduk
Sizleri de tebrik ederim
300 kalori ödülünüz var
Teşekkür ederimÇorapların minnoslugu
Boy ve hedef kiloyu da alayım kevso
Ne kadar güzel ve özenli bir grup bu cok beğendim@Paranoya_6616 Gönülün ayrılmasıyla grupları eşitlemem gerekti. Yine kurallara uygun siralamayla Elektra ya geçtin. Uğur getirsinChilddevelopment sende Black Canary desin
Sende iyi ki varsın canım benim, ama herşeye rağmen gitmeni istemezdimEvet canım haklısın bırakmak yok biraz kendim takılayım diyorum bazi şeyler de kendimi o kadar çok sıktım ki şimdi de rahatlama şeysine girdimsonra yine gelirim inşallah aranıza
Ayyy inşallah canım ben 75 den uzaklaştım baya en çok modumu düşüren de bu oldu. ama pes etmicem devam edicem yine,
Kafamı topladığım zaman da yine gelicem inşallah belki 75 le giriş yaparım tekrardan topigesen haftaya görürsün jnsallah yine takipte olucam tabi girip yazarım da ama listeye dahil olmayayım, kurallara uymak da zorlanıyorum hemde verilen görevleri yapamayınca ekstre stres oluyorum. bu yüzden olduğu kadar bi kendim yapmaya çalışayım modu yakalayınca gelirim inşallah
İyi ki varsınız hepiniz
çok geçmiş olsun canım@chocoliben bugun gec tarti atsam şu an hastanedeyim bu kezde oğlum hastalandı dün akşamdan beri ishal kusma ateş sabahhastaneye zor attık kendimizi şu an serum alıyor bi yarım saate biter eve geçince atarım.insallah
çok teşekkür ederim canım çokom, gram gram geri dönmemecesine gidiyordur inşallahAslicim azar azar da olsa hiç + gelmeden ilerliyorsun tebrik ederim. Böyle böyle hedefine ulaşacaksın biliyor musun. Az verdim diye de üzülme. Eksinin azı çoğu yok hepsi aynı guzellikte. Yeter ki istikrarli olsun
maşallah çokom, süpersin
tebrikler canlar, süpersinizYıldız Savaşlarında Bu Hafta!
Ağır sıklette Tank Girl yıldızıdelfinia
Elektra Natchios yıldızıMigrenben 'la karşı karşıya geldi!
Ve kazanaaaann güzel bir eksiyleMigrenben oldu Tebrik ederim dutum
Eki Görüntüle 3424199
Böylece Yıldız Savaşlarında geçtiğimiz hafta Tank Girl'e yenilen Elektra bu hafta intikam için döndü!
Eki Görüntüle 3424201
Hafif siklette Black Canary yıldızıtavsannesi
Süperwomanyıldızı Fateb le karşı karşıya geldi!
Ve kazanaaaann Canary kızıtavsannesi oldu tebrik ederim canım
Eki Görüntüle 3424207
Geçtiğimiz hafta Süperwoman'a yenilen Black Canarytavsannesi yle gücünü gösterdi!
Eki Görüntüle 3424210
Bu hafta herkes çok güzel kilo verdi
Süperiz kızlarböyle devam
1'incilerimiztavsannesi Migrenben
Cezalar silindi
2 gün geçerli dokunulmazlık
500 kalori ödül hakkı
2'incilerimizFateb delfinia
Geçen haftaki güzel yüzdeleriniz sayesinde bu hafta ligde görmüş olduk
Sizleri de tebrik ederim
300 kalori ödülünüz var
Teşekkür ederim hepimizden uzak eylesin sağlıklı günlerimiz olsunSende iyi ki varsın canım benim, ama herşeye rağmen gitmeni istemezdim
Çabuk gel
çok geçmiş olsun canım
çok teşekkür ederim canım çokom, gram gram geri dönmemecesine gidiyordur inşallah
maşallah çokom, süpersin
tebrikler canlar, süpersiniz
Grup yıldızları tartılari özelden atar bu hafta niye unuttunuz kızlar hiç böyle olmazdi
Ama sonucun çok güzel tebrik ederim canım
Boyami aldım şimdi de tansiyonum çıktı. Oturdum limon suyu içiyorum hiçbir şey yapamadım. Bugün akşam eşimle devam ederiz sonra da temizler yerlestiririm. Girdik bir işe mecbur bitircez artık. Boyacılar çok para istiyor işçilik pahalı. Nedeni de ortada
Canım gece 12 olmadan bildirim yapılsa çok iyi olurNe kadar güzel ve özenli bir grup bu cok beğendim
Menü bildirimi için herhangi bir saat zaman varmı
Haftaya 500 kalorilik ödül için ölesiye açlık
14 Mayıs Yıldız Savaşçıları
Tank Girl 'denChocolita
ElektraMigrenben a karşı
Tank kızım bu hafta yenilmis olabilir ama haftaya görüşürüzz
Eki Görüntüle 3424235
Süperwoman dantavsannesi
Black Canarylabellevie ye karşı
Bakalım Süperwoman in dönüşünü mü yoksa Canary'nin bir başka zaferini mi izlicez
Eki Görüntüle 3424236
Bayılıyorum şunlara
Tebrikler canım kızlar